Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözüm, yok, üşengeçliğe

Üşengeçliğe Çözüm Yok Mu?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yok yok yok
Üşengeçliğimi yok edecek bi yöntem yok Biri yardım etsin üşengeçliğin son safhalarındayım resmen Bu gidişle kaldırım mühendisliğine bile almayacaklar beni Bi dua, zikir ne olursa olsun razıyım yeterki şu üşengeçliğimi yok etsin Bu kadarr kötü bi durum yok gerçekten Lütfen yardım edin Öyle bi dua verinki bende üşengeçliğin ü'sünü bile bırakmasın noluur Aradım araştırdım yok bulamıyorum Yardım ederseniz sevinirim Yardım etmezsenizde bir gün bi sokakta karşılaşabiliriz kaldırımlarınızı yaparken Gerçi kaldırımı yapmaya bile üşenirim ama neyse

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

[QUOTE=küL kediSi;1739264]Yok yok yok
Üşengeçliğimi yok edecek bi yöntem yok Biri yardım etsin üşengeçliğin son safhalarındayım resmen Bu gidişle kaldırım mühendisliğine bile almayacaklar beni Bi dua, zikir ne olursa olsun razıyım yeterki şu üşengeçliğimi yok etsin Bu kadarr kötü bi durum yok gerçekten Lütfen yardım edin Öyle bi dua verinki bende üşengeçliğin ü'sünü bile bırakmasın noluur Aradım araştırdım yok bulamıyorum Yardım ederseniz sevinirim Yardım etmezsenizde bir gün bi sokakta karşılaşabiliriz kaldırımlarınızı yaparken Gerçi kaldırımı yapmaya bile üşenirim ama neyse [/QUOT

tamam bende vardı öle bi dua dur bulunca yazayım sana da kaldırımlara kalma sen allah iyiliğini versin emii

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com