Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, edemiyorum

Dua Edemiyorum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dua Edemiyorum

musallatlar uzun zamandır hayatımı kabusa çevirdi ve yaşadığım sıkıntılar resmen beni yaşayan ölü haline getirdi önceden 5 vakit namaz kılarken şimdi dua bile edemiyorum her etmeye kalktığımda başıma gelmedik felaket kalmıyorbana Allah rızası için yardım etmenize ihtiyacım var öyle ki bu mesajı yazmaya başladığımda enseme bıçak saplandı sanki çok zorlanarak yazıyorumlütfen yardım edin nasıl kurtulabilirim artık çok bunaldım
Alıntı Yaparak Cevapla

Dua Edemiyorum

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dua Edemiyorum

kapıyı ısrarla ve inatla çalacaksın arkadaşımbende vesvese oluyor dua ederken şiddetli kaşıntı, dikkat dağıtma,uyku bastırması,sayıyla dua ederken şaşırma ,deli gibi esneme,nefesin tıkanması vsseni pes ettirip kendi yollarına çevirmek için ellerinden geleni yaparlarama kesik kesik de olsa eksik gedikde olsa oku rabbim niyetini bilirben çok şükür inat ettiğim için eskisi gibi sıkıntı çökmüyor üzerime
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com