bu konuyu cok gönülsüz acıyorumNiye bilmiyorum ama simdi kesin yanlis yere konu acmısımdır adminden fırca yedikten sonra konum baska yere tasınır bende arar da bulamam
Sorun şu : Bu aralar cok gıcık bise oldumHerkese ters yanıt veriyorum TersliyorumBana söylenen en ufak bir söze bile parlıyorum kalp kırıyorum cazgır bise oldum sutursuz mu diolar futursuz mu diolar öle bise oldum iste tembellestim,uykuya cok düstüm,islerden cok cabuk sıkılıyorum ya yarım bırakıyor ya da yapmıyorum bundan 1 sene önce hocaya götürdüler beni Ben böyle saygısız değilmisim eskdendaha iyiymisim simdi ne olmus faalan filan Hocaya gittik adam sende büyü var dedievde kalma , işsiz kalma,uykuya düşme vs bana muska falan yazdı bi süre taktım sonra cıkardım Acaba diyorum o mu tazelendi ya da yeni bise mi oldu ? İnsan babasına ters cevap verir mi babama bile ters cvp veriyorum Ayrıca babamda da ters davranıslar sezinliyorumBi kere böyle olmustu babam evi sirkeli suyla yıkamıstım gecmisti Acaba yine yapsam mı Siz ne diyorsunuz bu işeHadi biseler yazın Yorum Ve Desteklerinizi beklyrm
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.