![]() |
Acil Lutfen :( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acil Lutfen :(bir dilegim icin uygulamam gereken birsey var almanyada dogup byuudum icin ancak nette arastrdm kadar biliyorm kirmiziya isaretlicem seyler anlamadigm seyler biri allah rizasi icin? kirmizi isaretlediklerimi bana soleyebilirmi? mesala eselatu selam o nedir salavat mi bana ne oldunu yazarmisnz? bir şahsı kendine muti ve münkad kılmak ve müsahhar etmek arzu eylediğin halde temiz abdest alıp bir tenha mahalde ALLAH rızası için iki rekat namaz kıldıktan sonra kendine müsahhar kılacağın şahsın hayalini hatırlayarak salatü selam çek ve sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acil Lutfen :(Bir şahsı kendine muti (yumuşak başlı,uysal,itaat eden,boyun eğen) ve münkad (boyun eğen) kılmak ve müsahhar(emre amade kılınmış) etmek arzu eylediğin halde temiz abdest alıp bir tenha yerde Allah rızası için iki rekat namaz kıldıktan sonra kendine müsahhar yani emirlerini dinletmek istediğin şahsın hayalinin hatırlayak salatü selam(Allahümme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidina Muhammed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acil Lutfen :(0rh4n Nickli Üyeden Alıntı Bir şahsı kendine muti (yumuşak başlı,uysal,itaat eden,boyun eğen) ve münkad (boyun eğen) kılmak ve müsahhar(emre amade kılınmış) etmek arzu eylediğin halde temiz abdest alıp bir tenha yerde Allah rızası için iki rekat namaz kıldıktan sonra kendine müsahhar yani emirlerini dinletmek istediğin şahsın hayalinin hatırlayak salatü selam(Allahümme Salli Alâ Seyyidina Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidina Muhammed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() orhan kardesm allah senden de razi olsun saol |
![]() |
![]() |
|