Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, okuyun, olur

Arkadaşlar Ne Olur Okuyun

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar Ne Olur Okuyun

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varsizlerle paylaşmak ve yardımınızı almak istediğim bi sorunum var
sıkıntı şu abim anneme ve kardeşime çok kötü davranıyorbende haliyle bu duruma üzülüyorumbiryle kavga etse anneme çatar,eşiyle arası açılsa anneme çatar,işinde bi sorun olsa olmadık ufak tefek şeyleri bahane eder annemi üzer,beni kıskansa gene annemi üzerbaşına bişey gelse senin yüzünden der gene annemi üzer,para biriktiremez gene annemin canını yakar,defalarca konuştup anlattımher defasında mazereti hazır sinirliydim pişmanım der aradan 1 saat geçmez etten püften şeyler için annemi hüngür hüngür ağlatıranneme ve kardeşime karşı zalimlikler yapıyorkendi karısına kıza hem düşkün hem onlara çatmaz kendini tutar ama anneme ve kardeşime karşı çirkin davranıyo
ne olur bana yardımcı olun öyle bi dua yada esma ne olursa öyle bişey tavsiye edinkiabim anneme karşı melek olsun artık onu üzmesin
kadının emeklisin elinden alıyo yarın doktora gitmesi lazım randevusu var para verde gidiyim diyemiyorkendi eşine çocuklarına yağdırıyorbizim elimizde gördüğü bi kuruşada göz dikiyor
daha neler neler ama işte hepsini yazamıyorum
ne olur yardımcı olun bana onun o zalim kalbini nasıl anneme ve kardeşime karşı yumuşatır ve düşünceli hale getiririm ne olursunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com