bir konu hakkında fikrimi beyan etmek istedimuzun zamandır sizlerle birlikteyimhep beraber dualar ediyoruz birbirimize esenlikler diliyoruzbir çok larınızla iletişimdeyizben bir konuda huzursuzumbazı arkadaşlarımız Allah rızası için yapın dua dilek için hiçbirisi kabul olmaz deyip duruyordua müminin silahıdırgeceleri dünyaya nazar edip yokmu benden isteyen diyen Rabbim değilmidir?dua etmek dilekte bulunmak bunun için ayetler okumak da benim kanımca Alaha tevekkül etmektirAllaha inanmayan insan yada imanı zayıf olan insan Allah dan başka herkesten yardım isterçdua insanın Allaha olan tevekkülüdürOndan istemicem de insandanmı medet umacağımAsla Allah korusunAllah ın rızası dua etmekle gelirkul Rabbinden bişey dilediğinde Ona :Rabbim sana sadece sana ihtiyacım varyalnızca senden dilerim yalnızca senden isterim dersana inanıyorum ve senden diliyorum demektirdua etmekten haya duyulurmu?
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.