Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıktım, irkcılıktan

İrkcılıktan Bıktım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İrkcılıktan Bıktım

sevgili kardeslerim,

ben yurtdisinda egitim amaciyla bulunan bir kardesinizim elimden geldigince 5 vakit namazimi kacirmam, bol bol dua ederim yalnizligin da verdigi bir uzuntuyle Allah'ima daha cok sigindim fakat kardeslerim artik insanalrin hakkimi yemesinden biktim Allah'a havale ediyorum sabir gosteriyorum ama insan sabri bir yere kadar surekli ayrimciliga ugruyorum, hakkim yeniyor ustelik bu turk oldugum icin degil farkettim ki musluman oldugum icin is ariyorum kendime ama yabanci ogrencilerden sadece hristiyan olanlar ise aliniyor hangi ulkede oldugum bende kalsin ama gercekten cok bunaldim kardeslerim

simdi sizden istegim nolur Allah rizasi icin bana bir dua onerin ve ben bu zalimlerden intikam aliyim

Allah yardim edenlerden razi olsun simdiden size dua edicem ben de

Alıntı Yaparak Cevapla

İrkcılıktan Bıktım

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İrkcılıktan Bıktım

canim seni cok iyi anliyorum ALLAHa havale et
bizim yapacagimiz tek sey dua etmek ve ALLAHa birakmak

bol bol Ayet-el Kürsi oku Ya Vedud esmaül hüsnasini oku yüzlerine Allahümme Ya Vedüd Ya Vedud Ya Vedud Ya Vedud ALLAHim falancanin agzini tut dilini bagla hakkimda iyilikten ve hayirdan baska bisey demesin
(bu sitede görmüstüm bu duayi)

ALLAH yar ve yardimcin olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com