İrkcılıktan Bıktım |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İrkcılıktan Bıktımsevgili kardeslerim, ben yurtdisinda egitim amaciyla bulunan bir kardesinizim elimden geldigince 5 vakit namazimi kacirmam, bol bol dua ederim yalnizligin da verdigi bir uzuntuyle Allah'ima daha cok sigindim fakat kardeslerim artik insanalrin hakkimi yemesinden biktim Allah'a havale ediyorum sabir gosteriyorum ama insan sabri bir yere kadar surekli ayrimciliga ugruyorum, hakkim yeniyor ustelik bu turk oldugum icin degil farkettim ki musluman oldugum icin is ariyorum kendime ama yabanci ogrencilerden sadece hristiyan olanlar ise aliniyor hangi ulkede oldugum bende kalsin ama gercekten cok bunaldim kardeslerim simdi sizden istegim nolur Allah rizasi icin bana bir dua onerin ve ben bu zalimlerden intikam aliyim Allah yardim edenlerden razi olsun simdiden size dua edicem ben de |
İrkcılıktan Bıktım |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İrkcılıktan Bıktımcanim seni cok iyi anliyorum ALLAHa havale et bizim yapacagimiz tek sey dua etmek ve ALLAHa birakmak bol bol Ayet-el Kürsi oku Ya Vedud esmaül hüsnasini oku yüzlerine Allahümme Ya Vedüd Ya Vedud Ya Vedud Ya Vedud ALLAHim falancanin agzini tut dilini bagla hakkimda iyilikten ve hayirdan baska bisey demesin (bu sitede görmüstüm bu duayi) ALLAH yar ve yardimcin olsun |
|