Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ailecek, almak, arkadaşlar, fikrinizi, gidiyo, isterim, işlerimi, ters

Ailecek Bütün İşlerimi Ters Gidiyo :( Bir Fikrinizi Almak İsterim Arkadaşlar !!!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ailecek Bütün İşlerimi Ters Gidiyo :( Bir Fikrinizi Almak İsterim Arkadaşlar !!!

Arkadaşlar bundan 7 yıl önce biz kiradan kendi evimize çıktık ben liseye başladım O eve geldik geleli çekemediler mi ne oldu herşey ordan sonra başladı 2007-2008 de de evimiz gitti (borç) bir anda babamın işler bozuldu Kendimizi hiç farketmeden feci bir batağın içinde bulduk babam namazlı niyazlı insan kötü şeylerle alakamız bile yok sonra kiraya geçtik yine ben bulgaristan a gittim eğitim ucuz diye bir süre orda tutunmaya çalışsam da dönmek zorunda kaldım İnanlır gibi değil !Kimsenin canını falan da yakmadık Kendi halimizde bir aileydik Annem hep sölüyodu eltim çok kıskanıyo die bizim kendi evimizi gördükten sonra amcamı 2 gün eve almamış Ve annem yine diyo ki yaparsa bi tek o yapar çünkü amcam geçenlerde ağzındn kaçırdı hocalara verilen para 2 milyarı geçti die Ben kendimi geçtim aileme üzülüyorum babam çok zayıfladı gece gündüz çalışıyo ama o masrafları karşılamaya bile yetmiyo !annem de ayağı kalkıcak hal yok açıkçası ailecek elimiz kolumuz birşeye kalkmıyo ben bi iş yapıyım diyorum ya olmuyo ya da işlem uzuyo yok böle bişey sanki biri engel oluyo babam da da öle tam bişey olcakken olmuyo hep ramak hep ramak bense eğitimimi çok özledim annem 6 senedir içerde kapalı bense 2 senedir akıl sağlığımın hala düzgün olmasına şaşırıyorum ! Ama git git yıpranıyoruz! Ben hep büyü enerjisini iptal ediorum derdim ama artık cidden bişey var bu kadar olmaz baba kız çalışsak da tık yok! Bu rızık büyüsü müdür,kara büyü müdür neyse artık kim yaptıysa bu dünya dada öteki dünyadada hakkımı helal etmiyorum Nasıl Allah korkusu yok böle insanların babam işini değiştirdi 50 yer bağladı nerdeyse herşey ii gidicekken şimdi ise tık yok çıldırmak üzereyim !Fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com