Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aradığım, dua

Aradığım Dua

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aradığım Dua

Arkadaşlar ben bu konularda yeniyim ve bu sitede bana yardım edebilecek çok kişi vardır eminimki ama konuyu nereye açacağımı bilmiyordum bnde buraya açıyorum lütfen hemen kestirip konuyu kapatmayın taşıyın yanış açtıysam ricam budur

Asıl sorun ise aradığım ve benim için çok önemli olan bir dua var ama inanki duanın çok ufak bir kısmını hatırlıyorum yani kısa bir dua saten ama ara kısmını hatırlayamıyorum bir türlü yardım edin

Duanın başlangıcı tamamen aklımdan çıktı bilmediğim kısımlara koycam hatırladığım kısımları yazıcam

ya zel celali vel ikram ellezi ya zel celali vel ikram

yani duanın son cümlesinden önce ve sonra ya zel celali ikram vardı kısa bir dua biliyorum çok zor ama bir umut bilen vardır belki

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com