![]() |
Aradığım Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aradığım DuaArkadaşlar ben bu konularda yeniyim ve bu sitede bana yardım edebilecek çok kişi vardır eminimki ama konuyu nereye açacağımı bilmiyordum bnde buraya açıyorum lütfen hemen kestirip konuyu kapatmayın taşıyın yanış açtıysam ricam budur ![]() Asıl sorun ise aradığım ve benim için çok önemli olan bir dua var ama inanki duanın çok ufak bir kısmını hatırlıyorum yani kısa bir dua saten ama ara kısmını hatırlayamıyorum bir türlü yardım edin Duanın başlangıcı tamamen aklımdan çıktı bilmediğim kısımlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yani duanın son cümlesinden önce ve sonra ya zel celali ikram vardı kısa bir dua biliyorum çok zor ama bir umut bilen vardır belki |
![]() |
![]() |
|