Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çevirmek, dua, esimi, geri, için, özel

Esimi Geri Cevirmek İcin Özel Dua

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esimi Geri Cevirmek İcin Özel Dua

Selamün Aleyküm arkadaslar ve hocalar,

esim benden üc ay önce ayrildi Biz bes senedir beraberiz, bir yuvamiz olmadi, olamadi, cünkü allah hak etdigini versin, esimin annesi, bana tasinmazina izin vermedi
nasil olur, nasil olmaz diye sormayin ama durum bu ben iki senedir, karimin annesiyle ve babasiyla bir savas icindeydim üc ay öncesine kadar, esim ne ailesini terk edip bana gelebildi, nede beni sevgisinden birakabiliyordu bu üc ay öncesine kadar öyleydi ama ona her gün, bu iliskiden hayir gelmez, olmaz, falan filan diye diye diye, sonunda ben kaybetdim, ve onlar kazandilar

bunun detaine daha girmeden,
burda bilgili, havasla ugrasanlarin ve hocalarin mevcut oldugunu biliyorum ama nerdeyse hepsi, normal havas dualarini buraya yazip, herkezle paylasiyorlar
cünkü helal olmayan isler icin, veya helali olmayan kisiler icin, veya sadece sevgilisini geri getirmek icin, kulanilacak diye günaha veya yalis isler icin, hersey yazilmiyor veya paylasilmiyor

burda benim aradigim, gercekden beni bes senedir birakmayan ve seven esimi geri getirmek icin, helalim olan ve hakkim olan esimi, bana annesinin sayesinden olusan nefreti yok edecek, beni geri sevip benimle olmasi isin bir dua ariyorum

yardimci olursaniz allah ragzi olun
olmazsaniz da allah rahzi olsun sizlerden

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com