|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cinle, çok, ilginç, müslüman, okuyun, tanışıyorum, yeni |
![]() |
Yeni Bir Müslüman Cinle Tanışıyorum Ve Çok İlginç Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Bir Müslüman Cinle Tanışıyorum Ve Çok İlginç Okuyunyenı bir şey keşfettım musluman bır cınle cep tlf nuyla konuştum benımle tanışmak isteyen bır cın ıllaki benım le konuşmak istıyor bunun içinde arkadaşımdan rıca edıyor babasıyla gelıyorlarlar babasıda buyuk bir zat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bulundum bölgedekı cınlerle le bir dostlugum var allah için hepsini sevıyorum hepsı çok iyi namazlarımı eksıksız ve rahat kılabılmem için kıza ceza vermişler artık gece ikilerde gelıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeni Bir Müslüman Cinle Tanışıyorum Ve Çok İlginç Okuyun |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Bir Müslüman Cinle Tanışıyorum Ve Çok İlginç Okuyunbunu ılk defa burda paylaşıyorum inanın bunu yaşayan yok desem yerı ve ılklerın ilki olmak mukenmel ilk tlf konuşmamda şaka gıbı geldı bana ama benı ınandırdı oydu numaramı turkmen çocuk ıstedınde ne için dıye sordumda cın ısteye dedınde gulmuştum şimdi ise bu işe cıddıyetle yaklaşıyorum çünkü benımle evlenmek istıyor tabı ben ıstersem ıstemezsem bişi yopk oı yuzden babasıyla gelıyor ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- ve bişi daha babasıyla tanışıcam sohbetımızı yapacagız belki dost arkadaş olcagız bılmıyorum ama evlılık söz konusu hiç olmadı sadecek benımle tanışmak istemesı çok hoş desemö yerı hoş olmayan yonu çok yaramaz olması çünkü çok küçük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|