Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
almanyada, arkadaslar, biriniz, olabilir, yardımcı, yasayan

Almanya'da Yasayan Arkadaslar, Belki Biriniz Yardımcı Olabilir?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Almanya'da Yasayan Arkadaslar, Belki Biriniz Yardımcı Olabilir?

Arkadaslar, gecen konu acmıştım ve derdimi daha dogrusu durumumu anlatmıştım! Simdi bu problemin ustune bır problem daha çıktı, dün bır samimi bır arkadasım Türkiye'den benim için birine baktirmis ve bende bağ olduğunu kısmetimin kapatıldığını söylemiş! Bende dün herkesi arayip sorustururken, öğrendim ki (yaptıran kisinin kendinden) benim için büyü yaptırmış zamanında ve kısmetimi kapatırmış-ne zaman ciddi olmaya başlıyor bır iliskim, ayrılığa sepeb olacak birsey (büyü) imiş Arkadaslar Türkiye'ye gitme durumum olmadıgı için Almanya'da yaşayan arkadaslar ve iyi bır hoca (sahtekar olmayan) bilen var ise, Allah (cc) rızası için bana özel mesaj yada buradan bir yanit yazsın!

Belki iki problemime yardım edilebilir

Çok teşekkür ederim Saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com