Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duacınız, ederseniz, olurum, yardım

Yardım Ederseniz Duacınız Olurum.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sitey dün üye oldum, fakat üye olmadan da 1-2 aydır takip ediyordum10 yıllık evliyimEşimin ailesi ve eşim tarfından ciddi baskılar gördümElhamdülillah şimdi hiçbir şey eskisi gibi değilFakat sıkıntım şudur ki, eşimin ailesi ataerkil bir yapıya sahipBerber geçirdiğimiz vakit o kadar az kiHep grup halinde yaşıyoruzBu durumun bir sebebi de eşim , babası ve kardeşinin aynı işle meşgul olmalarıKayınpederim kardeşlik bağlarını okadar güçlü tutmaya çalışiyorki bu evliliğimize ciddi zarar veriyorEşim için öncelik sralamasında hep sondayızKayınpederim çok baskıcı, sinirli bir insan, herkes ondan çok çekinir, dediğini yaptırır, kayınvalidende benzer yapıdaSıkıntılarım nedeniyle psikiyatrise bile gittim Yapacak bir şey yok, narsistik aypıda bir aile dediO kaadarçok dua ediyorum ki akrabalık ilişkilerimize zara gelmeden birbirlerinden uzaklaşmaları ve bu aile şirketinin kapanıp,herbirisinin helal rızık kazanacağı ayrı ayrı işleirinin olması içinTüm bu sıkıntıların üstüne yaklaşık 4 aydır görümcemide şirkete aldılar işeTam bir aile şirketiydi hayalleri yaptılarEltim ve ben o kadar dışlanmış durumdayız ki, ben çok üzülüyorumBiz de aileyiz ama umursadıkları bile yokVarsa yoksa kendileri, muhabbetleri , birarada olmalarıBunları neden mi anlatıyorumGörümcemden çok çektim, oldukça içten pazarlıklı ve bir evin bir kızıBir dediği iki olmazEşimle hergün birarada olmasından çok tedirginimÇok zekidir, insanları çok güzel ve kolay etkilerİnanın 3-4 aydır tadım tuzum kaçtıÇok dua ediyorum , her okuduğumu yapmaya çalışıyorumEminim Rabbim dualarımı kabu ediyor ama zamanı varGörümcem Fatmanın o işten ayrılması için ve buna tüm aile fertlerinin razı olması ve bir daha eşimle uzaktan yakından bir iş ilişkisine girmemesi için, ve de bu aile şirketinin kapanıp herkesin rızkının ayrılması için ne olu bana dua edinizA
Ayrıca yapmamı tavsiye edeceğiniz şeyler varsa yazarsanız çok sevinirimBana yardım eden etmeyen, duama amin diyen tüm kardeşlerimden rabbim razı olsunAllah a emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevgili gulpmb, ben hep söylüyorum, kendim çok faydasını gördüğüm için zor durumda kalan herkesinde yapmasını istiyoru 2 rekat hacet namazı kıl arkasından 52 defa inşirah suresini oku ve dileğini Allah'a şükrederek iste, ama içten dua et ve Allah'ın kabul edeceğine kalpten inan, kesinlikle içinde acaba olur mu diye şüphe olmasın, hep olumlu düşün ve bunu her gece bıkmadan yap, ben çok faydasını gördüm imkansız dediğim şeyler gerçekleşti, hem de istediğim şekilde Allah'ın izniyle bu zor durumdan kurtulursun, eşinle ve çocuklarınla çekirdek aile olarak ömür boyu mutlu olursun inşallah

--- Sonraki mesaj ---

Canım bide dualar bölümünde sana yardımcı olabilecek çok alternatif var, istersen forumu bi gözden geçir, ama dediğim duayı mutlaka uygula, Aeo

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com