Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lütfen, yapacağımı, yardım, şaşırdım

Ne Yapacağımı Şaşırdım Yardım Lütfen

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

merhabalar, uzun zamandır üyeyim arasıra konu açıp yardım istedim Şu anda çok zor durumdayımİşlerim birkaçyıldır çok kötü, borç harç alıp yeni işyeri açtım durum yine değişmedi, dualarıma devam ediyorum Vakia okuyorum Yasin okuyorum işyerime Kimse kapımıza gelmiyor personel arıyorum kimse gelmiyor, müşterilerime yardım etmeye çalıştıkça benden kaçıyorlar yada başkasına soruyorlar benim dediğimi onaylarlarsa bana evet dediğiniz doğruymuş diyorlar söylediklerimi ve sözlerimi kimse dinlemiyor Felaket borç içindeyim krediler kredi kartları elden borçlar küçük ödemelerimi bile yapamıyorum sanki dört yanım duvar İşyerimde daha siftah yapmadım Ailem evini sattı bana yardım oldun diye, emekli maaşından kredi çektik , bu durum nedir anlamadım Benim işimle aynı işi yapan üçkağıtçı tiplere kanaat getiriyorlar ben bu güne kadar kimseye zararım olmadı ama yinede en geride ben kaldım Herkes işini gücünü oturtturdu ben sefalet içindeyim Nasıl yardım isteyeceğimide bilemiyorum, ne yapmam gerektiğinide bilemiyorum Lütfen önerileriniz varsa söyleyin veya bunlar neden oluyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum çok üzüldüm sizin için dua edeceğim sitede bu konuyla alakalı çok okuma var ayet olsun dua olsun satılması istenen şeyler için olan uygulamalar falanda var kendinizi üzmeyin bunun bir süreç olduğunu atlatacağınızı hep düşünün ki geçecek rabbimin izniyle hiçbir hal bize baki değildir sizin sınavınız bu demek ki namaz kılıyor musunuz bilmiyorum fakat kılmanızı hemde 5 vakiti hiç aksatmadan sıkı sıkıya yapışarak kılmanızı tavsiye ederim namaz ve dua ile rabbimizden yardım isteyin göreceksiniz ki inşallah bu durumdan kurtulacaksınız selavata da ağırlık vermenizi dilerim bu sitede gördüm sabahları güneş doğmadan 489 defa ya fettah okunursa bu da rızk için çok faydalıymış okuyan ve faydasını gören kardeşimiz olmuş bende başladım bir kaç gündür yapıyorum inşallah alışkanlık edeceğim keşke elimizden birşey gelse inşallah en kısa zamanda işleriniz yoluna girer allaha emanet olun rabbim yardımcınız olsun inşallahüteala amin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

durumuna cok uzuldum ALLAHIM yar ve yardimcin olsun kardesim hayatimizda boyle olumsuzluklar oluyor RABBIM tez vakit feraha cikarsin insaALLAH senin yazdiklarini okurken bir kac yil evvel kendi yasadiklarimiz geldi aklima Kardesim sana su yada bu diyemem hic bir bilgim yada gucum yok amma velakin sana 7 insirah okuyorum sen ve sen gibi daralmis tuum din kardeslerime yureginize damla damla nur versin serinletsin ve dilerim ki yeri ve gogun sahibi ALLAHIM tez vakit selamete cikarsin hepimizi insaALLAH
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com