Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıldırmak, üzereyim

Çıldırmak Üzereyim

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çıldırmak Üzereyim

Çıldırmak üzereyim! Sorun ne mi? Kim mi? Benim! Kahretsin ki beni yıkmakta olan tek sorun benim Kimseye anlatamıyorum, konuşamıyorum Çünkü kimse anlamıyor Saçma sapan nutuklar çekiyorlar Artık dayanamıyorum bana yardım edin ne yapmalıyım? Kendimden nefret ediyorum Düşüncelerimi kelimelere aktarmakta zorlanıyorum saçma salak şeyler söylüyorum! ='( Toplumda aranan biri değilim Yokluğum varlığımı aratmıyor Kendimi beğenmiyorum Bıktım gerçekten bıktım Ben kötü biri değilim, pasif ezikte değilim Aksine girişkenimde Hafif bir çekingenlik var o kadar Ha birde, hafızam çok zayıfladı İngilizce kursuna gidiyorum ve bir ay sonra yurt dışına taşınıyoruz Ve benim acilen bir şeyler öğrenmem gerek ingilizcede Ama o kadar kötü ki hafızam Bide çok değiştim Önceden daha çabuk kavrardım şimdi kavrayış kaabiliyetim o kadar düşük kii! Deliricem, çok kötüyüm Napim, ne okuyum ne edim Allah rızası için yardım ediin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com