![]() |
Nazarı Değen İçin.Acil.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazarı Değen İçin.Acil..Sevgiliarkadaşlar ![]() Ailemizin içinde sık sık görmek zorunda kaldığım birisi var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne okumalıyım ne esması çekmeliyim acil yardım edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazarı Değen İçin.Acil..selamün aleyküm, 1-Allah ın varlığına ve birliğine inanıyormusunuz 2-müslüman mısınız 3-cevaplarınız evetse Kur an ı kerim okumayı biliyormusunuz 4-kzancınızı hlalindn kazanıp helal şyler yemeye dikkat edermisiniz 5-anne ismini ve doğum tarihiniz 6-çocuğunuz varmı,yaşları nedir ![]() ![]() ![]() nedircvabınızdan sonra sizin için istihare yapıp sonucu yazacağım buda 1 hafta sürer,ALLAH a emanet olun kardeşim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazarı Değen İçin.Acil..One ne oluyorsa sanada olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazarı Değen İçin.Acil..Sanse Nickli Üyeden Alıntı One ne oluyorsa sanada olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşim haklısın sözlerinde fakat bu bahsettiğimkişide tuhaf şeyler var,yani nebileyim nefesi kuvvetligillerden ![]() ![]() ![]() ![]() Tabi ki bunlara inanmak istemiyorum ama, ben bu kişiden korkmuyor değilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|