Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değen, içinacil, nazarı

Nazarı Değen İçin.Acil..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nazarı Değen İçin.Acil..

Sevgiliarkadaşlar

Ailemizin içinde sık sık görmek zorunda kaldığım birisi varKim hakkında kötü düşünürse o'nun başına kötü şeyler geliyorBir çeşit bedda falan ediyorannesi de ve anneannesi de böyleymişinanmazdım ama başıma gelene kadar inanmazdımO ne yaşıyorsa ben de onu yaşıyorumO eşi ile kavga ediyor aynı şeylerle biz de o çocuğunu kaybediyor aynı şekilde ben deNe olur ne yapacağımı söyleyin bu kişiden kurtulamam ama onun o kötü etkilerinden nasıl kurtulacağım

Ne okumalıyım ne esması çekmeliyim acil yardım edinBöyle kişilerin insanları ölüme kadar götürebildiklerini duymuştumArtık çok korkuyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Nazarı Değen İçin.Acil..

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Nazarı Değen İçin.Acil..

selamün aleyküm,
1-Allah ın varlığına ve birliğine inanıyormusunuz
2-müslüman mısınız
3-cevaplarınız evetse Kur an ı kerim okumayı biliyormusunuz
4-kzancınızı hlalindn kazanıp helal şyler yemeye dikkat edermisiniz
5-anne ismini ve doğum tarihiniz
6-çocuğunuz varmı,yaşları nedir
nedircvabınızdan sonra sizin için istihare yapıp sonucu yazacağım buda 1 hafta sürer,ALLAH a emanet olun kardeşimisminz,anne isminiz nazarı değenin ismi ve anne isminide yazınız lütfen size özel korunma yazılması grekir,o kişiyle karşılaşınca okuyacağınız dualar var

Alıntı Yaparak Cevapla

Nazarı Değen İçin.Acil..

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Nazarı Değen İçin.Acil..

One ne oluyorsa sanada olmaz Tesadüftür Ayrıca durup dururken edilen bedduada kabul olmaz zatenAma şöyle bir durum vardır Bazı insanların nazarı diğerlerine göre daha fazla dokunabilirAma bu demek değilki ona ne oluyorsa banada olucakBöyle olsaydı bizim hayatımız o kişinin yaşam biçimine göre şekillenirdiDinimizdede böyle birşey yokturAma bazı alimlerin ve peygamberimiz (sav) önerdiği bazı nazar duaları vardır onları hiç olmazssa günde 7 okuyunNazarı ayetide okuyabilirsiniz
Alıntı Yaparak Cevapla

Nazarı Değen İçin.Acil..

Eski 07-17-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Nazarı Değen İçin.Acil..

Sanse Nickli Üyeden Alıntı

One ne oluyorsa sanada olmaz Tesadüftür Ayrıca durup dururken edilen bedduada kabul olmaz zatenAma şöyle bir durum vardır Bazı insanların nazarı diğerlerine göre daha fazla dokunabilirAma bu demek değilki ona ne oluyorsa banada olucakBöyle olsaydı bizim hayatımız o kişinin yaşam biçimine göre şekillenirdiDinimizdede böyle birşey yokturAma bazı alimlerin ve peygamberimiz (sav) önerdiği bazı nazar duaları vardır onları hiç olmazssa günde 7 okuyunNazarı ayetide okuyabilirsiniz

Kardeşim haklısın sözlerinde fakat bu bahsettiğimkişide tuhaf şeyler var,yani nebileyim nefesi kuvvetligillerdenyani 1 tesadüf 2 tesadüf hepsi mi tesadüfTabi ki hayatımı ona göre programlamıyorum ama,açıkcası bu bahsettiğim kişinin çeşitli dualarla yöntemlerle kaynımla evli olduğuna ben şahidimkendisi hakkında fazla yorum yapmamış ama yıldızları barışmamış olan bir kişiye ettiği ah'lara ve o kişinin başına gelenlere şahidim
Tabi ki bunlara inanmak istemiyorum ama, ben bu kişiden korkmuyor değilimHele sık sık görüşüyor olmamız da beni endişelendiriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com