Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözü, kalp, lütfen, silin, tecrubelerim

Kalp Gözü Tecrubelerim (Lütfen Silin)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalp Gözü Tecrubelerim (Lütfen Silin)

arkadaslar ben cın de peri de nedir bilirim Allaha ımanın tam ne geelcegi haber verdiyorum ne de baska bisey sadce olan bşseyı yazdım zaten foruma sırıus yazmıs bu konu altındfda duayı hala halısulasyn dıyorsunuz Allahın ayetlerini bilen ayetel kursıyı okuyan neler yapar tahmin bile demzsiniz sirius duyaı yazmıs hersey var orda ben tecrubemi yazdım inanın inamayın dıye yazmadım bısey bu hakaretler nedir ya gelecek gorulmez inanmayan biri varsa ınanmasın Moderatorden rıcam bu konuyu silemsi paylasmak hata duayı hemen yazayım herseyi vereyim acaba siz bunu hakettiginize ianıyormusunuz== neyse silin bu konuyu bence rahatsızlık vermeye basladı

arkadaslar ben ya da bi arkadasım bi dua okuyarak *sadece bir cümledir- elimi karsıdaki kisinini alnına bırakıyorum ve o kişi nereyi istiyorsa ruhen oraya gidip orada ki her detayı bize anlatıyor bu yolla yerin altı ustu her taraf gorunuyor hatta uzaya da gidiliyor sadece canlı insan goremiyor herkes biz gormuyoruz sadece gorduruyoruz ister ınanclı ister inancsız farketmez hatta olmuslerınıze kadar goruseblirisiniz bi de bize bir fotograf goterin sadece uzaktan o fotografın etrafında topragın altında usutunede uzagında yakınında fotorgrafta olmayan herseyi detayıyla anlatabılrız unutmayın cin yok buyu yok sadece kalben gidiyor goruyor geliyorsunuz bu kesin olan bişey ha bu arada medyumluk yapmıyoruz sadece bu tur deneyimleri olanlar paylassın isityoruz

bu iş bu kadar zor degil bende goruyorum zaman zaman ama bunları anlatmaycam bide biz onların zaman dilimine gectigimizzde onlarda cok daha guclu olruz yanı oradaki bir varlık karsımıza cıkarsa ondan misiliyle gucluyuz yerin altı usutu aynen rontgen gibi gorunyor televizyon izler gibi

paralel alemlerde neler oluyor bı r bılsenız

gelecekle ilgili bilgi sorulmus
arkadaslar bunu hissedibiliyorum ve dusunce okuyablirim ama Rabbimin ızın verdigi olcude ve her zaman degil yani herkesin hıssetiginden birazcık fazla gelecek Rabbimin emrindedir bunu gormem sadece kalbi hissederim zaten dusuncelerinizi bırakıp kalbınızın ortaya cıkmasını sagladınızmı hersey tamam olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com