Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, aşkı, edin, için, resul, yardım

Allah Aşkı Resul Aşkı İçin Yardım Edin

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

daha önceden konu açmıştımAllah ın rızası için başımda bi bela vareski erkek arkadaşımhatalarla dolu 2 yıltövbe ettim pişman oldum ama yakamı bırakmıyortehdit ediyorailemin haberinin olmasını istemiyorumbenm hatamın cezasını ben çekeyim ailem değil üzülmesinler yeterkio ise ailem bilsin diye elinden geleni yapıyorne olur yardım edin nasıl kurtulabilirim ondanRabbime sıgınıyorumBaşka kimsem yokYardım edinYalvarırım yardım edin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Öncellikle geçmiş olsun sanırım zor bir durum yaşıyorsun

Kusura bakmazsan benden sana tavsiyem ailenle konuş anlat anlatman gerekenleri

Hemen parlama olmaz diye, birincisi hiçbir şey saklı kalmaz, iki derdini sana en yakın olan insanlarla ailenle paylaşırsan hafifler

Ne olursa olsun her zaman en yakının ailen

Paylaşılmış dert hafifletilmiş dert anlamına gelir

Senden de öğrenecekler korkusu gider, korku her zaman hataları besler ve yeni hatalara yol açar

Eski erkek arkadaşının da elinden kozunu almış olursun, yanı tehdit unsuru ortadan kaybolur

Eh o zaman ne yapacak mecbur çekilecek
Dua olarak bol bol Aytel Kürsi oku mutlaka faydası olacak,

Rabbim yardımcın olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com