Allah Aşkı Resul Aşkı İçin Yardım Edin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Aşkı Resul Aşkı İçin Yardım Edindaha önceden konu açmıştım Allah ın rızası için başımda bi bela var eski erkek arkadaşım hatalarla dolu 2 yıl tövbe ettim pişman oldum ama yakamı bırakmıyor tehdit ediyor ailemin haberinin olmasını istemiyorum benm hatamın cezasını ben çekeyim ailem değil üzülmesinler yeterki o ise ailem bilsin diye elinden geleni yapıyor ne olur yardım edin nasıl kurtulabilirim ondan Rabbime sıgınıyorum![]() ![]() Başka kimsem yok Yardım edin![]() ![]() Yalvarırım yardım edin![]() ![]() ![]()
|
|
Allah Aşkı Resul Aşkı İçin Yardım Edin |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Aşkı Resul Aşkı İçin Yardım EdinÖncellikle geçmiş olsun sanırım zor bir durum yaşıyorsun Kusura bakmazsan benden sana tavsiyem ailenle konuş anlat anlatman gerekenleri Hemen parlama olmaz diye, birincisi hiçbir şey saklı kalmaz, iki derdini sana en yakın olan insanlarla ailenle paylaşırsan hafifler Ne olursa olsun her zaman en yakının ailen Paylaşılmış dert hafifletilmiş dert anlamına gelir Senden de öğrenecekler korkusu gider, korku her zaman hataları besler ve yeni hatalara yol açar Eski erkek arkadaşının da elinden kozunu almış olursun, yanı tehdit unsuru ortadan kaybolur Eh o zaman ne yapacak mecbur çekilecek Dua olarak bol bol Aytel Kürsi oku mutlaka faydası olacak, Rabbim yardımcın olsun |
|
|
|