Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fikirlerinize, ihtiyacım

Fikirlerinize İhtiyacım Var...

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fikirlerinize İhtiyacım Var...



Eşimle ayrılma aşamasına geldik o gözümün içine bakan adam, sesimi duyunca bile sinir oluyor benden nefret eder oldu ne yapacağımı bilmiyorum 2 gün önce bir hocaya gittim bize Bakara Suresinin 7'nci ayeti ile büyü yapıldığını söyledi Resimlerimizin arkasına arapça yazılar yazıp bunları rüzgara karşı birbirine bakar halde koy dedi ben halledeceğim o seni arayacak dedi 320 lira para aldı benden nasıl bir büyüdür bu? hocanın yaptığıda muhabbet içinmiş bilgisi olan var mı??
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.