Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorum, tavsiyelerinizi

Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1 seneden beri hayatim yoluna girsin diye dua ediyorum! Tabii bundan önceside var ama son bir senedir eviliği düsündüğümden dolayi hayirlisi olsun diye ! Burda hangi Duayi yapsam ? Hangisini önce baslasam diye düsünür oldum Evliliyi okadar istiyorumki ama doğru insan olsun diye kendimi okadar kaptirdimki Bugün bir ablam bana şöyle söyledi!

Evliyiyi cok istedinden kendi kendi engelliyorsun akisina birak dedi

Arkadaslar napiyim? Herkeze Tesekkürler
Allah ne muradiniz varsa versin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşım fazla düşünmemeye çalış sonuçta rabbimin dediği olacak sen sadece dua et vakti saati geldiğinde inş en doğru insan çıkar karşına bu kadarda kendini yıpratma korkularından allaha sığın sonuçta rabbimizden gelene buynumuz kıldan incesen arama bırak o seni bulsunben senin için dua edicem rabbim yardımcın olsun inş tez zamanda hayırlı birisi çıkar karşına göz açıp kapayıncaya kadar hem hayırlı hemde gönlünce birisiyle evlenirsin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

27esin Nickli Üyeden Alıntı

1 seneden beri hayatim yoluna girsindiye Dua ediyorum! Tabi bundan önceside var ama son bir senedir eviliyi düsündümden dolayi hayirlisi olsun diye ! Burda hangi Duayi hapsam ? Hangisini önce baslasam diye düsünür oldum Evliliyi okadar istiyorumki ama doru insan olsun diye kendimi okadar kaptirdimki Bugün bir ablam bana Söyle söyledi!

Evliyiyi cok istedinden kendi kendi engelliyorsun akisina birak dedi

Arkadaslar napiyim? Herkeze Tesekkürler
Allah ne muradiniz varsa versin

tam olarrak yanlış fikirde vermek istemem ama içten ve inanarak yapılan her dua ve niyet kabul olur allahın izniyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com