![]() |
Tavsiyelerinizi Bekliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavsiyelerinizi Bekliyorum1 seneden beri hayatim yoluna girsin diye dua ediyorum! Tabii bundan önceside var ama son bir senedir eviliği düsündüğümden dolayi hayirlisi olsun diye ! Burda hangi Duayi yapsam ? Hangisini önce baslasam diye düsünür oldum ![]() ![]() Evliyiyi cok istedinden kendi kendi engelliyorsun akisina birak dedi ![]() ![]() ![]() Arkadaslar napiyim? Herkeze Tesekkürler Allah ne muradiniz varsa versin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavsiyelerinizi Bekliyorumarkadaşım fazla düşünmemeye çalış sonuçta rabbimin dediği olacak sen sadece dua et vakti saati geldiğinde inş en doğru insan çıkar karşına bu kadarda kendini yıpratma korkularından allaha sığın sonuçta rabbimizden gelene buynumuz kıldan ince ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavsiyelerinizi Bekliyorum27esin Nickli Üyeden Alıntı 1 seneden beri hayatim yoluna girsindiye Dua ediyorum! Tabi bundan önceside var ama son bir senedir eviliyi düsündümden dolayi hayirlisi olsun diye ! Burda hangi Duayi hapsam ? Hangisini önce baslasam diye düsünür oldum ![]() ![]() Evliyiyi cok istedinden kendi kendi engelliyorsun akisina birak dedi ![]() ![]() ![]() Arkadaslar napiyim? Herkeze Tesekkürler Allah ne muradiniz varsa versin ![]() ![]() ![]() tam olarrak yanlış fikirde vermek istemem ama içten ve inanarak yapılan her dua ve niyet kabul olur allahın izniyle |
![]() |
![]() |
|