Ben Yaramazdım Ama ....(İbret) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Yaramazdım Ama ....(İbret)Öncelikle Selamın aleyküm değerli lahuti sakinleri , ben size mucizevi bir şekilde yaşadığım ve hayatımda değişen bazı şeyleri yazmak istiyorum , belki diğer arkadaşlarımada faydası olur ![]() ![]() Ben namaz ve niyazdan uzakta , şeytan yoluna gden her türlü yolda aktif etki gösteren bir insandım bir zamanlar ![]() kumarda oynardım ![]() sürekli iç sıkıntılarım depresyon hallerım ve bunalımlarım vardı hayatımda , ıstedıgım herşey vardı fakat mutlu degıldım , kalktıgım zaman sabah yataktan kendımı rahat hıssetmıyordum ![]() Lakin![]() ![]() ![]() ![]() güzel bir mümin arkadaş edindim kendime , onunda bana verdigi takvalar ile birlikte ben artık rabbime kıbleme dönmeye başladım , namaz kılmaya başladım ![]() dualar etmeye basladım ![]() zikir ettim , hemde cani gönülden![]() ![]() Bozuk olan arkadaş ilişkilerim kapanan yollarım ve bir cok olumsuzluk mucizevi bir şekilde değişmeye başladı ![]() , aramayanlar aramaya , kapanan tıkanan yollar açılmaya ![]() ![]() şaşırmıştım , rahat oldugumu hıssedıyordum artık , dahada mutlu olmaya başladım her zikirimden sonra tariifi imkansız bir rahatlık ferahlık ![]() derken araştırmaya başladım![]() Sitenizi buldum![]() burasınada dikkat ile kulak verin Diger bir konu baslıgında bir arkadasımızın resimli olarak paylaştıgı Peygamber efendimiz S A V in Hacet duasıyla karşılaştım , okumaya başladım ![]() hemde cani gönülden![]() Bekledigim mesajlar gelmeye başladı arkadaslarımdan , insanlar bendeki degisikligin farkına varmaya basladılar , beni onemsemeyen insanlar bana daha once kotu yolda fikir veren insanlar , benim hal ve hatrımı sormaya aynı zamanda bana dogru olanı yapmam konusunda yardımcı eder nitelikte konuşmaya başladılar![]() bir gece yarısı yatsı namazını kıldıktan sonra yıllardır boynumda tasımadıgım ve annemin yatagımın bas ucunda kor noktaya astıgı cevşen bir şimşek gibi gozume takıldı , aldım ve suanda boynumda![]() Allahım herkezden rağzı olsun![]() Bunları sizlerle cani gönülden paylaşıyorum , inanmayan ve feyz almayan arkadaşlara belki bir nev ide olsa ibret olurum ![]() ![]() Selametle ![]()
|
|
|
|