Allah Sevdiği İnsana Mı Hastalık Verir.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Sevdiği İnsana Mı Hastalık Verir..Arkadaslar merhaba, İçinizde oldukça bilgili olanlar var biliyorum bir derdimi sizlerle paylaşmak,içimi dökmek,dökerken ağlamak,akıl danışmak ve moral bulmak istiyorum![]() ![]() ![]() Yaklaşık 4 aydır kötü bir dönemdeyim aslında kötü demek istemiyorum,benden daha beter olanlar var ve ben ne zaman şükretmesem basıma daha kötüsü gelir Ama hastalıklarla dolu 4 ay geçiriyorum![]() aslında nasıl başladı bilmiyorum ama doğum yaptıktan sonra psikolojim çok bozuldu bebeğimle çok uğrastım 4 ay önce cok siddetli ağrılar ve doktorların bana söylediği olumsuz şeyler yuzunden psikolojim altust oldu Bir ameliyat geçirdim ustune yurumem bozuldu yavaşladı Ama çok şükür ayaktayım ve hala yuruyebiliyorum Detay anlatmak istemiyorum çok ama çok taktım bu hastalığa ben hayata küstüm,mutlu olamadım birdaha ağrılarsa zaten hiç geçmedi sonra şifa için surekli dua etmeye basladım hergece hergece dua ettim Ben iyileşmeyi beklerken bambaska bir sorun daha cıktı bu sorun benim panik atağımı tetikledi ve panik atağım yıllar sonra hortladı![]() dua etmeye devam ettim ardından 2 hafta gecmiştiki şu an beni neredeyse delirtmek üzere olan bir hastalıkla karsı karsıya kaldım![]() ayrıca hastalık hastalığı denen illet basladı ben su an doktora bile gidemiyorum korkudan bugun gittim doktor kapısında fenalastım testleri bile yaptıramadan kusma eşliğinde kaçtım hastaneden![]() ![]() Rabbim dermansız dert vermesin şu an şükür diyorum ama bende insanım arkadaslar,itiraf edeyimki zor dayanıyorum Ama Allahın gücünede gitsin istemiyorum diyorumki içimden o kadar imansız insan var etrafımda sağlıklı,dinç,psikolojileri süper allahı anmazlar ama dertleride yok Gunaha giriyorum biliyorum ama elimde değil düşünüyorum işte![]() namaza başladım 1 hafta önce bırakmayı düşünmüyorum kıldıkça ne güzel bir his olduğunu farkına varıyorum namaza yetişmek için kosarak eve gelmeyi seviyorum tum namazlar bittiğinde o hzuuru seviyorum![]() ama çok korkuyorum baska bir dert daha cıkarmı diye işte bu düşüncelerle nette dolanırken bir öz gördum Allah sevdiği kullarna dert verirmiş bu doğrumu cunki ben ibadetimi istemediği ve yapmayayım diye verdiğini sandım bir ara acaba dua etmesemmi namaz kılmasammı dedim Ama iyileşip sapasağlamkende O'nu unutmadığımı görsun istiyorum cok![]() gercekten Allah bize hastalıkları o kadar dua etmemize rağmen sevdiği içinmi veriyor ![]() sebepleri nedir cunki çok dua etmeme rağmen hala pek iyi değilim Ama şükür şükür şükür Allahım daha büyük dert vermesin İnsanlar en zor hastalıklarla ne belalarla uğrasıyorlar Sadece psikolojim cok bozuk,sabrım az,acıyla başedemeyen güçsüz biriyim![]() ![]() psikolojimide göz önune alarak,beni kırmayarak yorum yapın ne olur ![]() neden oluyor sizce bunlar![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- aaa hiç cevap gelmemiş Herkes uyudu galiba Neyse bekleyeceğim yinede![]()
|
|
|
|