![]() |
Dualardaki Hatalarimiz Neler? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dualardaki Hatalarimiz Neler?Herkes burada bir cok kişi dualar paylasiyor dualar ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dua Ederken Yaptiğimiz Hatalar : 1 - ) " ya ben dua edicem ama ya olmazsa ? " : Dualara sarildigmiz zamanlar en yogun olarak yasadigimiz sıkıntılardan sonraki zamanlardir genel olarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 - ) " Eee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - ) " Ben gecelerdir agliyorum sizliorum seccadem gözyasi oldu ölücem ödürcem kendimi " : Kim için ? Ağladik ? Ne için ağladik ? seccade ne icin kim için gözyasi doldu ? Kim için öluyoruz ölduruyoruz kendimizi ? 4 - ) “ Ya Vedud ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 - ) Birde malum dua kardeşliği gruplarimiz var şimdi ordakia rkadslar kizabilir kmse kizmasin yine…Ben nicke dua edilmsine karsi biriym bunu burada beni taniyan hereks cok iyi bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik özetle bu kadar…Bu arada bu yazdikalrim sadece genel örnekler herkes böyle yapio ediyo vs diyp te kalkip tasa tutmayın benim amacim burada bir tartımsa konusu yaratrak Arti ve eksileirmizi görebilmek herkesin fikri ile…Esasinda bu yazdikalrimin bir cogunu gözlerimle gördum desem inanmazsiniz… J Yukarda yazmiş oldgum 5 madde genelinde zaten 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Bizler Allah a el acip Allah a dua edip Allah tan istiyoruz Canimiz yandigi anda Allah aklimiza her zamankinden daha fazla geliyor duaalra sariliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acikcasi gelicek yorumlari tahmin ediyorum ben yapiorum ediyorum ya bunlari ben cok agladim ettim 5 vakit namazimdaym kuran elimden dusmez tesbih elimden dusmez ben uykuad bile zikir ceken adamim…Bak Bak hey maşallahne kadar guzel ![]() Anket koydum ama beceremedim sanirsam bakalim anket sonuclari ne cikacak |
![]() |
![]() |
|