Neden Kabul Olmuyor? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Neden Kabul Olmuyor?selamün aleyküm herkese ![]() konunun yeri belki yanlış ama adminlerden ricam bi kapatmasınlar konuyu çünkü başka açacak yer göremedim Arkadaşlar ben ne zamandır bi iş için uğraşıyorum ama her seferinde elm boş dönüyorum Allahada genellikle dua ederim yar ve yardımcım olması için![]() Ama her gittiğim her kapıdan boş dönüyorum Üç senedir bu iş için çabalıyorum çalışıyorum Allaha dua da ediyorum ama bi türlü selamete eremiyorum![]() nerede hata yanlış yaptığımı bulamadım bir türlü neler yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim hayırlı günler
|
|
Neden Kabul Olmuyor? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Neden Kabul Olmuyor?Başlık kafadan yanlış ![]() ALLAH(c c) her istediğimizi bize verseydi buna imtihan değil cennet derdi Dünyada belki biz farkedemiyoruz ama "hayırlı" ve "hayırsız" diye bir kavram var Nefsimizin penceresinden doğruları görüp "tamamdır" diyerek dua edip hüsrana düşmememiz için çoğu kez Rahmeti sınırsız ALLAH(c c) bunları kabul buyurmuyor![]() ![]() Üstelik bu duaları bizim sevap hanemize yazıyor ki Ahirette azabının ateşinden korusun diye ![]() ![]() Dua dışında kişi alternatifli olacak her zaman Mühendis mi garsonluğu da düşünecek eğer böyle bir iş varsa İşsiz mi geçici de olsa birşeyler yapmaya çalışacak Geçici de mi bulamıyor bu durumda yine boş durmayıp kendini hazırlıyacak hem dünyevi hem uhrevi Yaşananlardan ders çıkarıp hikmetlerini düşünecek![]() ![]() Velhasıl-ı Kelam iyi düşünmek lazım ![]() Kabul olmayan dua yoktur ![]() Kabul olmadığını düşünen kul vardır![]()
|
|
|
|