Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alacaklıyımannem, berduşun, birinden, hasta, oldu, yardım

Berduşun Birinden Alacaklıyım..Annem Hasta Oldu Yardım..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Berduşun Birinden Alacaklıyım..Annem Hasta Oldu Yardım..

Arkadaşlar berduş bir adam yıllardır bizden para aldıBabam yufka yüreklidir bir de bu adam onun akrabası oluncaBu adam evlenecek bizden borç alır, çocuk yapacak borç alır,işsiz kalır borç alır,çocuk okutacak borç alır ama bunların hepsi bahanedir çalışma azmi yok adamda İstiyor ki başkaları çalışsın buna yedirsin içirsin alkol parasını versin bunu gezdirsin eğlendirsin başkasının üzerinden bu kadar geçinmeye çalışan bir adama daha rastlamadımAdamda utanma yok Yatar içki içer kalkar içer çocuklarını hiç düşünmezNasıl iş anlamıyorumKarısı da farklı değil,kocasına bu konuda çok destekçi yaniBize olan borcu haddini çoktan aştı yıllarımız kredi ödemekle geçti hala da öylebenim çocukluğumdan beri bu böyleBu adam yola gelmezzzzzzz ama yola gelmesini istiyorum kahretmek için dualar okumak istemiyorum çokkk kafam bozulursa onu da yapacak gibiyimAma ben günaha girmek istemiyorum zaten öbür dünada yakasına yapışcaz Ama istiyorum ki ben bu adam vicdan azabı çeksin borcunu da bir şekilde ödesinNe yapsın etsin ödesin arkadaşımFakir fukara olsa tamam helal hoş olsun ama adam çalışmıyor etmiyor eve ekmek parası getirmiyor sonra fakirim ben çocuklarım var diye borç istiyor haaa evine de bir gitseniz onun evindeki eşyalar kimse de yokturOndan bundan aldığı paralarla paşa gibi yaşyor adamHa niye bu adama para veriyorlar o zaman diyorsanız adam borç alırken öyle hikayeler uyduruyor ki aklınız şaşar hatta o hikayeleri derleyip bi piyasaya sunsaydı eminim çok daha zengin olurdu ama bunu akıl edemedi sanırım

Arkadaşlarım ne tür bir dua okumalıyım ne yapmalıyım alacaklarımı alabileyim?Bu adamı da yola getirebileyimAma bizden uzak dursunAllah düşman başına vermesinLütfen yardımArtık annem sinirden stresten hasta olduBizim de bir hyatımız var sonuçta

--- Sonraki mesaj ---

Arkadaşlar lütfen yardım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com