|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alacaklıyımannem, berduşun, birinden, hasta, oldu, yardım |
Berduşun Birinden Alacaklıyım..Annem Hasta Oldu Yardım.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Berduşun Birinden Alacaklıyım..Annem Hasta Oldu Yardım..Arkadaşlar berduş bir adam yıllardır bizden para aldı Babam yufka yüreklidir bir de bu adam onun akrabası olunca![]() ![]() Bu adam evlenecek bizden borç alır, çocuk yapacak borç alır,işsiz kalır borç alır,çocuk okutacak borç alır ama bunların hepsi bahanedir çalışma azmi yok adamda İstiyor ki başkaları çalışsın buna yedirsin içirsin alkol parasını versin bunu gezdirsin eğlendirsin başkasının üzerinden bu kadar geçinmeye çalışan bir adama daha rastlamadım![]() Adamda utanma yok ![]() Yatar içki içer kalkar içer çocuklarını hiç düşünmez![]() Nasıl iş anlamıyorum![]() Karısı da farklı değil,kocasına bu konuda çok destekçi yani![]() Bize olan borcu haddini çoktan aştı yıllarımız kredi ödemekle geçti hala da öyle![]() benim çocukluğumdan beri bu böyle![]() Bu adam yola gelmezzzzzzz ama yola gelmesini istiyorum kahretmek için dualar okumak istemiyorum çokkk kafam bozulursa onu da yapacak gibiyim Ama ben günaha girmek istemiyorum zaten öbür dünada yakasına yapışcaz ![]() Ama istiyorum ki ben bu adam vicdan azabı çeksin borcunu da bir şekilde ödesin Ne yapsın etsin ödesin arkadaşım![]() Fakir fukara olsa tamam helal hoş olsun ama adam çalışmıyor etmiyor eve ekmek parası getirmiyor sonra fakirim ben çocuklarım var diye borç istiyor haaa evine de bir gitseniz onun evindeki eşyalar kimse de yoktur![]() Ondan bundan aldığı paralarla paşa gibi yaşyor adam![]() Ha niye bu adama para veriyorlar o zaman diyorsanız adam borç alırken öyle hikayeler uyduruyor ki aklınız şaşar hatta o hikayeleri derleyip bi piyasaya sunsaydı eminim çok daha zengin olurdu ama bunu akıl edemedi sanırım![]() ![]() Arkadaşlarım ne tür bir dua okumalıyım ne yapmalıyım alacaklarımı alabileyim?Bu adamı da yola getirebileyim Ama bizden uzak dursun Allah düşman başına vermesin![]() Lütfen yardım Artık annem sinirden stresten hasta oldu Bizim de bir hyatımız var sonuçta![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Arkadaşlar lütfen yardım ![]()
|
|
|
|