Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biçim, nazardir

Bu Ne Biçim Bir Nazardir Ya

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaslar dün acayip bir olay yasadi Annanemin dükkanina bir kadin geldi beni daha önce uyarmisti ondan nazari cok deyiyor diye ben aslinda öyle cok inanmam nazar filan ama Dünden sonra! kesinlikle inaniorum dün eve giderken az kalsin araba carpiyordu bian gözümün önü karardi sanki sasirdim napicami (Allah kimseyi sasirmasin) bende bi dua yazip dükkana asmak istiyorum bildiniz cok güclü birsey varmi yazip duavara asmak icin?
simdiden cok tskler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

geçmiş olsun bu tarif çok güçlü bir nazardan koruma vefkidir bir yatay dikdörtgen çizip bunun içi 16 kare olacak şekilde çizgilerle böl sagdan sola yukardan aşağıya 4 er kare ortaya çıkar sağdan sola doğru birinci kareye arapça olarak (HASBÜNA ) 2 CİYE ( ALLAH ) 3CÜYE (VENİĞME ) 4CÜYE (L'VEKİL) YAZ 2ci sıraya yine sağdan sola doğru ilk kareye ( aziz 'ün ) 2ciye (halik 'un )3cüye(muhit 'ün )4cüye ( muğni ) yukardan aşağı 3cü sıra 1ci kareye sağdan sola doğru (ma'ni 'un ) 2ciye (vahid'ün) 3 cüye (muhlik'un ) 4cüye (alim'un) yukardan aşağı 4 cü sıra ilk kareye sagdan sola doğru (muhyi'ün) 2ciye (muhiyt'ün) 3cüye (mabud'un) 4cüye (baki'ün) yazıp yada yazdırıp üzerinde taşıyan yada bir ev bir işyeri bir bağ veya bahçenin yüksek bir yerine asılırsa orası allahın izniyle muhafaza altına alınmış olur biraz bulmaca çözer gibi oldu ama başka türlü anlatamazdım (kaynak kitap HAVASÜL KURAN KENZÜL HAVAS 891/2 )selametle kalın
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com