|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bekliyorum, dua, görüş, okuyun, yardımlarınızı, öneri, özellikle |
Bir Okuyun.... Görüş ,Öneri ,Dua (Özellikle) Yardımlarınızı Bekliyorum . |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Okuyun.... Görüş ,Öneri ,Dua (Özellikle) Yardımlarınızı Bekliyorum .Merhaba arkadaşlar ; Sizlerin bir konuda yardımını istiyorum ![]() Çok sevdiğimiz bir aile dostlarımız ayrılığın eşiğindeler ![]() ![]() ![]() Hem kadını hem de eşini çok seviyoruz ![]() ![]() Ve bu çift çok ama çok severek evlendiler ![]() ![]() Kişilişk olarak çok düzgün insanlar ve 2 tanede kızları var ![]() ![]() ![]() Bu çifti Ayrılığın eşiğine neyin getirdiğini bilmemekle beraber ,sadece kuvvetli tahminlerimiz ve ima ettikleri bazı şeyler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyleki adam zaman zmana alkol kullanıyormuş ve iş icabı yurtdışına gidiyor adam (kendisi pilot) ![]() ![]() ![]() ve anladığım kadarıyla yurtdışında ilişkisi olmuş ve kadın bunun farkında ![]() ![]() ![]() ![]() jinekolojik muayene sonucu tabiki ![]() ![]() ![]() Adamda açık olarak inkar etmiyormuş![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizler ayrılmalarını istemiyoruz ![]() ![]() Ama neler yaşandığını çok fazlada bilmiyoruz ![]() ![]() ![]() Sizlerden ricam : bildiğiniz kuvvetli dualar varmı ![]() ![]() ![]() sitede aradım ama genelde eşlerin yapması gereken terkipler ![]() ![]() ![]() İnsan çıkıpta diyemiyorki şunu okursan şöyle olur diye zaten akılları başlarında değil desem yeri ![]() ![]() ![]() ![]() Bizlerin okuyabileceğimiz bişiler varmı dua olur ,yaşadığını tecrubelerden yola çıkarak ,bi fikir vermek adına yardımlarınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() ben araştırdım ve Sa'f Suresini 70 defa okunması aile geçimsizliğinin düzelmesi niyeti ile okunuyormuş ![]() ![]() Ve okuduk dahada başka bildiğiniz terkipler varmı ![]() ![]() Allah rızası için yardım edeni Rabbim maddi ve manevi sıkıntılardan ömür boyu korusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne olur arkadaşlar sizlerden gelecek dualarınıza ve önerilerinize ihtiyaçım var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|