![]() |
Büyü Bozmak İçin Dua Okudugumda Cok Kötü Oluyorum Bilgisi Olan Lütfen Yardımm :( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyü Bozmak İçin Dua Okudugumda Cok Kötü Oluyorum Bilgisi Olan Lütfen Yardımm :(Merhaba ben kendim ve nişanlım üzerimde büyü sihir vs varsa bozulsun diye niyetliyip abdestli kıbleye karsı okuyup burdan yada başka kitaplarda okuyup buyu bozma yöntemlerini okudugumda cok rahatsızlanıyorum en son 3 gun önce 41 felak,41nas,41 ayetel kursu okudum rabbim sen şifamızı ver üstümüzde yapılmış bişey varsa kurtulup iyileşmemizi nasip et rabbim diye dua ettim kalbim carpıntı yaptı sırtım yanmaya başladı yarım bırakmadım dua mı tamamladım ne oldu diye sorarsanız sırtımdakı agrı yumruk gibi duruyor ilaçta kullanıyorum ayatel kursu de okuyorum hafifliyo biraz sonra gene aynı burda bi çok kişi kendisi için oturup okuya biliyo ben okudugumda niye böle oluyorum anlamıyorum diğer şeyler için niyetleyip okudugumda hiç bişey olmuyo ama ne zaman nişanlım ve benim üzerimde ne varsa bozulsun vs diye niyetlesem böle oluyorummm yardım |
![]() |
![]() |
![]() |
Büyü Bozmak İçin Dua Okudugumda Cok Kötü Oluyorum Bilgisi Olan Lütfen Yardımm :( |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyü Bozmak İçin Dua Okudugumda Cok Kötü Oluyorum Bilgisi Olan Lütfen Yardımm :(sırt yanması bende de olmuştu okumalarda ![]() ![]() iyi yapmışsın okumayı tamamlamakla ![]() ![]() ![]() ![]() yaa çok zor çaresizlik,inşallah şifa bulursun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyü Bozmak İçin Dua Okudugumda Cok Kötü Oluyorum Bilgisi Olan Lütfen Yardımm :(güvendiğim bi bayan okuyo aslında ben Allah rızası için okuycam kızım ama cok ağır yapılan kendini korumaya almadan her buyu bozulmaz vs dedi inanmadım yani inanmadım derken şöle düşündüm insan kendine okutucak birini bulamazsa kendi okur en ıyı okuma kendi kendinedir diye düşünüp bide kolay sürekli namaz kılarkende okudugum dualar oldugu için okudum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|