Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
muhteşem, sır

Muhteşem Sır

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muhteşem Sır

arkadaslar sizlerle hayatinizi degistirecek bir sir paylasacagimyillar once eski bir evde kiraci oldum,evin her tarafi antika her tarafi tarih ev sahibi kullanmadigim esyalari veya dokuntuleri atabilecegimi soylediesya olarak bir divan ve tonla dokuntu vardi,evde bir sandik vardi sandigin icinde eski gazeteler ve dergiler mektuplar ve birde kalin ciltli bir gunluk vardibir gece gunlugu okumaya basladim yilligin sahibi 1927 dogumlu bir kadin ilk sayfadan itibaren dert mutsuzluk olmek temennileridarlanmistim ama bitirmeyede kararliydim hep kucuk soluk bir yaziydibirden buyuk harflerle yazili sayfalara gecdim o 2 sayfadan sonra hep mutluluk hep huzur hep basari sayfalari okudumburada sizinle paylasacagim sir o 2 sayfaben yillarca o sirli uygulamadim taki hayatdan bezmis olmek icin allaha yalvarirken kendimi bulana dekve hatirladim uyguladim etkisi muazzam oldusir hayatin boyunca yasadigin tum dertlerini sorunlarini tum ama tum detaylariyla kagida dokmek yazmak ama hepsini ve 7 gun 41 kere ayetel kursuyu okumak ve bu kagitla veya kagitlari yastiginin altinda saklayarak uyumak 7 kabus gece sonra bu kagitlari bir cam kavanozda yakmak tamami kul oluncaya kadar ve kapagini kapatip denize atmakiste o andan itibaren allahtan dua edip istedigin herseyin ne kadar hizla kabul oldugunu goreceksinizbu uygulama aninda ve sonrasini allah rizasi icin paylasin

-alıntıdır-
selamün aleyküm arkadaşlar bu konuyu bi yerde okudum ve Allah rızası için beni bu konuda aydınlatacak olan kişileri arıyorummüşahedelerinizi paylaşırsanız çok sevinirimAllah razı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com