Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etkileri, uygulamaların, yan

Uygulamaların Yan Etkileri

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uygulamaların Yan Etkileri

Merhaba arkadaşlar,

Bir süre önce tesadüfen siteye üye oldum Buradaki dualar sayesindebazı isteklerim gerçekleşti Vesile olanlardan Allah razı olsun

İstediğim bir iş vardı oldu Hayat arkadaşı olabilecek hayırlı bir insan diledim o da oldu

FAKAT; iki dileğimden de hayır göremedim Başıma gelmeyen kalmadı İftiraya uğradım, hakarete maruz kaldım Hayatım boyunca görmediğim çirkinlikleri gördüm

Çok sevmekle beraber biraz da korkar oldum dua etmekten veya verilen tesiri kuvvetli dualar ile meşgul olmaktan Olmazı olduran duaları okumaktan çekiniyorum artık Olmazı oldurmak?! Tesirinin kuvveti?!

Bu ve benzeri uygulamalar ile dileğine kavuşup sonrasında çok müşküle düşen benzer insanların olup olmadığını merak ediyorum Aklımı çok meşgul eden, acaba bir yerde bir yanlışlık mı yaptık diye beynimi kemiren bu sorulardan kurtulmak istiyorum

Bu konudaki görüş ve önerilerinizi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum

Lütfen paylaşmaktan çekinmeyin

Herkesin duaları eğer hakkında hayırlı olacaksa inşallah kabul olsun diyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com