Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, için, okunan, sıbyan, ümmü

Ümmü Sıbyan İçin Okunan Bir Dua Var Mı ?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ümmü Sıbyan İçin Okunan Bir Dua Var Mı ?

halsizlik,sinirlilik,uykudan sıçrayayark uyanma,derslerimde çok çok iyiyiken düşme oldu,durup duruken ağlamak geliyordu içimden evde muska ve domuz yağı bulduk bunun için hocaya gittik bende ümmü sıbyan olduğunu söyledi yapılan büyü bana tesir etmiş ümmü sıbyan olduğu için de çok etkili olmuş dedi muska falan verdi biraz iyi gibi oluyorum ama geceleri yine başlıyor korkutuyorlar falan bunun için okuyabileceğim bir dua var mıdır ? bol bol ayetel kürsi okuyorum ama devam ediyor dayanılacak gibi değil
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com