Ayet-El Kürsi Hakkında!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayet-El Kürsi Hakkında!!!Dün akşam seher vakti kalkıp minimum 170 adet ayetel kürsi okumak niyetiyle erkenden uyudum ![]() ![]() ![]() Gece kalktım bir süre konsantre oldum ![]() ![]() bir abdest alıp temiz kıyafetler giydim![]() ![]() yanıma da bir bardak su alıp başladım okumaya![]() ![]() ![]() 10-20-30![]() ![]() 40 derken![]() ![]() 70lerin sonunda biraz ağırlık çökmeye başladı, yani uyku değil![]() ![]() sanki bütün enerjim tükendi![]() ![]() dermanım kalmadı gibi![]() ![]() 80i de okuduktan sonra![]() ![]() 81i bir türlü tamamlayamadım![]() ![]() ![]() surenin tam ortasına gelince, sanki farklı bir aleme gittim![]() ![]() tekrar ediyorum kesinlikle uyku değil![]() ![]() kendime gelip yeniden okumaya başladım![]() ![]() yine ortalarına gelince yine koptum![]() ![]() enerjim tamamen bitip tükenmişti![]() ama tekrar denedim![]() ![]() tekrar tekrar![]() ![]() herseferinde aynı şey oldu![]() ![]() ![]() ve en sonunda pes ettim ![]() ![]() 81 i asla tamamlayamadım![]() ![]() ![]() şimdi soruma gelince bu konuda daha evvel çeşitli uyarılar okumuştum ![]() ![]() böyle durumlar yaşayan arkadaşlar oldumu aramızda? onlarda ki etkileri nasıl oldu?tekrar denemelimiyim? ya da sayı yı yavaş yavaş mı arttırmalımıyım? |
|
|
|