İnsan Olmanin, Dili Dini Cinsi Rengi Yoktur |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnsan Olmanin, Dili Dini Cinsi Rengi YokturBir gece vakit geceyarisina dogru Alama otoyolunun kenarinda duran bir zenci kadin gordum Bardaktan bosanirca yagan yagmura ragmen, bozulanarabasinin disinda duruyor ve dikkati cekmeye calisiyordu Gecen herarabaya el salliyordu Yaninda durdum 60'li yillarda bir beyazin birzenciye hem de Alabama'da yardima kalkismasi pek olagan seylerden degildi Onu kente kadar goturdum Bir taksi duragina biraktim![]() Ayrilirken ille de adresimi istedi Verdim Bir hafta sonra kapim calindi![]() Muazzam bir konsol televizyon indiriyordu adamlar Bir de not ekliydi,armaganda ![]() "Gecen gece otoyolda bana yardiminiza tesekkur ederim Okorkunc yagmur sadece elbiselerimi degil, ruhumu da sirilsiklam etmisti ![]() Kendime guvenimi yitirmek uzereydim, siz cika geldiniz Sizin sayenizdeolmekte olan kocamin yataginin bas ucuna zamaninda ulasmayi basardim ![]() Biraz sonra son nefesini verdi ![]() Tanri bana yardim eden sizi ve baskalarina karsilik beklemeksizin yardim eden herkesi kutsasin! ![]() ![]() En iyi dileklerimle, Bayan Nat King Cole "Alinti Aktaranin notu : Mesajim koydugum baslikta |
|
İnsan Olmanin, Dili Dini Cinsi Rengi Yoktur |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnsan Olmanin, Dili Dini Cinsi Rengi Yoktur"Gecen gece otoyolda bana yardiminiza tesekkur ederim Okorkunc yagmur sadece elbiselerimi degil, ruhumu da sirilsiklam etmisti ![]() Kendime guvenimi yitirmek uzereydim, siz cika geldiniz Sizin sayenizdeolmekte olan kocamin yataginin bas ucuna zamaninda ulasmayi basardim ![]() Biraz sonra son nefesini verdi ![]() * Teşekkürler settled) Bu hikayenin kahramanları Nat King Cole ve eşi ![]() ![]() İnsanın son anına değerli bir armağan bırakan yaşanmış bir hayat hikayesidir |
|
|
|