![]() |
Nasihat. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nasihat.Nasihat ![]() Son günlerde müthiş bir hastalığa tutulmuştum:"Nasihat çekme hastalığı" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() — Merhaba delikanlı, dedim ![]() ![]() Çocuk, bu tepeden inme soru karsısında ne diyeceğini bilememiş ve yüzüme şaşkın şaşkın baktıktan sonra başını öne eğmişti ![]() ![]() — Kardeşin sorduğum soruyu bilemedi, dedim ![]() O da bir cevap verememiş ve üstelik hiç aldırmamış gibi görünerek kardeşiyle birlikte gülüşmeye başlamıştı ![]() Can sıkıntısıyla annelerine dönüp: — Çocukların bu kadar boş yetişmelerinden üzüntü duymalıyız, dedim ![]() Kadın: - İki yıldır getirip götürüyorum, dedi ![]() ![]() Sesimi biraz daha yükselterek: — Bu basit bilgileri okulda öğrenmeseler bile sizin vermeniz gerekir, dedim ![]() Kadın, herhalde sucunun büyüklüğünü anlamış bir şeyler diyecek gibi olmasına rağmen susmayı tercih etmişti ![]() Bir kaç durak sonra otobüsten indi ve çocukların ellerinden tutarak okul olduğu anlaşılan bir binaya doğru ilerledi ![]() Otobüs caminin buğusunu silerek, girdikleri kapının üzerindeki yazıyı okudum: "Sağır ve Dilsizler Okulu" yazıyordu ![]() “Allahım… Beni bağışla lütfen” dedim kendi kendime ![]() |
![]() |
![]() |
|