Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahlak, ateş

Su, Ateş Ve Ahlak

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Su, Ateş Ve Ahlak

Su, ateş ve ahlak dostluk kurmuşlar; dolaşırlarken birbirlerini merak etmeye başlamışlar Suya sormuşlar, "Kaybolursan seni nasıl bulacağız?" Yanıt, "Nerede bir şırıltı, çağıltı duyarsanız ben oradayım" Ateşe, "Seni yitirirsek ne yapalım?" Ateş, "Bir duman gördüğünüz yerde ben varım" Sıra ahlaka gelince, yanıt şu olmuş: "Beni kaybederseniz, bir daha kesinlikle bulamazsınız!"
Alıntı Yaparak Cevapla

Su, Ateş Ve Ahlak

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Su, Ateş Ve Ahlak

Su, ateş ve ahlâk dost olup birlikte zaman geçirmeye başlamışlar

Bir süre sonra plazaların çevresinde dolaşırken birbirlerini kaybederlerse nasıl bulacaklarını sorgulamaya başlamışlar

Suya sormuşlar:
- Kaybolursan seni nasıl bulacağız?

- Nerde bir şırıltı duyarsanız beni orada bulabilirsiniz
diye yanıtlmış su

Ateşe sormuşlar:
- Seni kaybedersek ne yapalım?

- Bir duman gördüğünüz her yerde ben varım
demiş ateş

Sıra ahlâka gelince onun yanıtı diğerlerinden daha ilginç olmuş:
- Beni kaybederseniz bir daha asla bulamazsınız!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com