![]() |
Aşk Ve Ateş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Ve AteşBir zamanlar 4 kelebek ateşin sırrını çözmeye karar vermişler, sonra hep beraber yanan bir ateşin yanına gitmişler ![]() Aralarında konuşurlarken 1 ![]() - "Önce ben gideceğim ve ateşin sırrını çözüp size de söyleyeceğim ![]() ![]() Şöyle bir ateşin etrafında dolanmış, gelmiş ![]() - "Ben ateşin sırrını çözdüm: Ateş ışık yayan bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() Kelebekler buna ikna olmamışlar ![]() ![]() Sonra 2 ![]() - "Ben gideceğim, ateşin sırrını çözeceğim ve size söyleyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşe biraz daha yaklaşarak bir tur atmış ve gelmiş ![]() - "Ben çözdüm ateşin sırrını: Ateş ısı veren bir şey" demiş ![]() ![]() ![]() Kelebekler buna da ikna olmamışlar ![]() 3 ![]() - "Ben gideceğim ve ben ateşin sırrını çözeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() - "Asıl ben, ben çözdüm ateşin esrarını" demiş büyük bir heyecanla ![]() ![]() ![]() - "Ateş, yakıcı bir şey ![]() ![]() 4 ![]() ![]() Ateşin asıl sırrının bu olmadığını düşünmüş inatla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşin hakikatte ne olduğunu sadece bu kelebek anlıyor tabiki ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü; ateş aşkdır ve anlatılmaz, sadece yaşanır ![]() Bizler de hayatımız boyunca birşeyleri anlamaya çalışırız ve bunu da 3 kelebek gibi yapmaya çalışırız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|