![]() |
Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Ağlarsın Benim Zülfü SiyahımErkan Mumcu anlatıyor: "Hayatımın en enteresan hikayelerinden bir tanesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jandarmalar gelip, sokağı kapattılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama ![]() Göklere Erişti Figânım Ahım, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama ![]() Bir Gülün Çevresi Dikendir Hardır, Bülbül Har Elinde Ah İle Zardır ![]() Ne Olsa Da Kışın Sonu Bahardır, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama ![]() Daimi'yem Her Can Ermez Bu Sırra, Gerçek Aşık Olan Erer O Nûra ![]() Yusuf Sabır İle Vardı Mısır?a, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama ![]() Yöre : Erzincan |
![]() |
![]() |
![]() |
Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Ağlarsın Benim Zülfü SiyahımNe Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama ![]() Göklere Erişti Figânım Ahım, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama ![]() Bir Gülün Çevresi Dikendir Hardır, Bülbül Har Elinde Ah İle Zardır ![]() Ne Olsa Da Kışın Sonu Bahardır, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama ![]() Daimi'yem Her Can Ermez Bu Sırra, Gerçek Aşık Olan Erer O Nûra ![]() Yusuf Sabır İle Vardı Mısır?a, Bu Da Gelir Bu Da Geçer Ağlama ![]() |
![]() |
![]() |
|