![]() |
Kadın ve Kurbağa... |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Kadın ve Kurbağa...Bir kadın güzel bir gölün kenarından geçerken "Pişt," diye bir ses duyar ve merakle bakınmaya başlar ![]() - Hey, güzel bayan, eğer beni öperseniz istediğiniz üç dileği yerine getireceğim ![]() ![]() ![]() Kadın biraz da kuşkuyla kabul eder ve kurbağayı öper ![]() - Teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() - Kadın kısa bir süre düşünür ve kabul eder ![]() - Dünya'nın en güzel kadını olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() - Emin misiniz? Eşiniz Dünya'nın en yakıiıklı erkeği olacak ve tüm kadınlar onun peşinden gidecek, onu kıskanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() "Olsun, ben onu kabul ediyorum ![]() ![]() - Dünya'nın en zengin kadını olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() "Emin misiniz?" diye soruyor kurbağa gene, "Eşiniz sizin servetinizin on katına sahip olacak ![]() ![]() - Üçüncü dileğinizi söyleyin lütfen, ama unutmayın, on katını eşinize vereceğim ![]() Genç, zengin ve güzel bayan kendinden emin cevaplıyor: - Hafif bir kalp krizi:sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kadın ve Kurbağa... |
![]() |
![]() |
#6 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Kadın ve Kurbağa...:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: vay be akıllı kadının hali başka tabi
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
efobedo
|
![]() Cevap : Kadın ve Kurbağa...
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ogzhn
|
![]() Cevap : Kadın ve Kurbağa...tesekkur ederım ısımsız karanlık guzelbı fıkraydı ellerıne saglık |
![]() |
![]() |
|