![]() |
Kuşkucu Biri Misiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşkucu Biri Misiniz?Hepimiz olaylar karsisinda farkli tepkiler gosteririz ![]() ![]() TEST 1 ![]() ![]() a) "Kim bilir ne maksatla bana soru soruyor" diye dusunup bir bahane bulup hemen oradan uzaklasirim ![]() b) Kendim hakkinda pek bilgi vermem, ben onu tanimaya calisirim ![]() c) Konuskan insanlardan cok hoslanirim ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() a) Kanunsuz isler yapan birileri olabilirler ![]() ![]() b) Birilerinden gizleniyor olmalilar ![]() c) Adam gece calisiyor kadin da o yokken ev isi yapiyor olmali ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() a) Eyvah kotu bir sey mi yapiyordu da benden cekiniyor? b) Ne oldugunu simdi anlariz ![]() c) Bana guzel bir surpriz hazirliyor olmali ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() a) Yerin kulagi vardir kimseye soylemem ![]() b) Sadece en yakinlarima mujdeyi veririm ![]() c) Icim icime sigmaz, konustugum kisilere soylemeden duramam ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() a) Demek ki bizimle gorusmek istemiyorlar, der bir daha teklifte bulunamam ![]() b) Onlarin uygun bir zamanda cagirmalarini beklerim ![]() c) O gun isleri olduguna gore bir baska sefer tekrar ziyarete gitmek isterim ![]() 6 ![]() ![]() ![]() a) Tamirci oldugunu soylerse kimligini gormek isterim ![]() b) Kapiyi calanin kim oldugunu sorup cagirdigim icin tamirci oldugunu soylerse kapiyi acarim ![]() c) Hemen tamirci gelmistir diye dusunup kapiyi acarim ![]() 7 ![]() ![]() a) Benden bir isteyecegi vardir da yatirim yapiyordur ![]() b) Belki de diger arkadaslara da hediye almistir ![]() c) Demek ki beni cok seviyor da samimiyeti ilerletmek istiyor ![]() 8 ![]() ![]() ![]() a) Telefon sapigi olmali ![]() b) Bir arkadasim benimle dalga geciyor ![]() c) Sehir disindan ariyorlardir, numara dusmemistir ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() a) Saticinin curuk domates koyup koymadigini kontrol edip parasini oyle oderiz ![]() b) Parasini oder biraz ilerledikten sonra pakette curuk domates olup olmadigini kontrol ederim ![]() c) Eve gelene kadar posetin icine hic bakmam ![]() 10 ![]() ![]() a) Kim bilir ne maksatla ariyorlardir, diye dusunup hic soylemem ![]() b) Kim olduklarini ogrenir, biraz musaade ister arkadasima telefon edip evlerini oyle gosteririm ![]() c) Bir yakini ariyordur diye dusunup hemen evlerini gosteririm ![]() DEGERLENDIRME Eger daha cok a'lari isaretlemisseniz Siz oldukca kuskulu bir kimsesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger daha cok b'leri isaretlemisseniz Siz olaylar karsisinda ne fazla iyimser ne de fazla kotumsersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger daha cok c'yi isaretlemisseniz Siz olaylar karsisinda cok fazla iyimser ve insanlara karsi guven dolu bir kimsesiniz; ama herkesi kendiniz gibi bilmeniz zaman zaman tedbirsiz davranmaniza sebep oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kuşkucu Biri Misiniz? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşkucu Biri Misiniz?Eger daha cok b'leri isaretlemisseniz Siz olaylar karsisinda ne fazla iyimser ne de fazla kotumsersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|