Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eremedinmi, muradına

Muradına Eremedinmi?

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muradına Eremedinmi?

Evrensel enerjiler herzaman standartlarımızı ortaya koyar ben önceleri kendimce çok amatör çalışmalar yaptım hep deneme yanılma ama hiç sonuç alamıyorum çok daha sonraları birininde vesile olmasıyla çok farklı şeyler öğrendim şimdi ise gerek nesneler üzerinde gerek insanlar üzerinde istediğim etkiyi rahatlıkla yapıyorum bu benlik değil, ego değil sadece yaptığım şeyi anlatıyorum şimdi herkes birşeyleri başarmak istiyor ama kimse neyi nasıl yapacağını bilmiyor bu bir gerçek zaten bilmedikleri içinde başarısız oluyor yanlızca hayatınızdan kısa bir süre ayırın ve görün bakalım herşey nasıl hızla istediğiniz yolda şekilleniyor

ilk önce şunu iyi bilmemiz gerekir bütün havas olsun çekim yasası olsun reiki olsun hepsi ama hepsi enerji kullanarak yapılmak zorunda

peki buenerji bizde varmı varsa nasıl anlarız

pyrokinezi

kendinizin kapasitesini anlayın

bir mum ve görüntü kaydedebilecek bir cihaz basit bir cep telefonu olabilir

mumu yakıyoruz ve telefonu mum ışığını kaydececek bir yere sabitliyoruz

resimde görüldüğü gibi

ve başlıyoruz gözlerimiz kapalı ellerimiz muma acı duymayacak mesafede yakın hayal ediyoruz bu 5 dakika kadar uzatılabilirhayal ettiğimiz şey ise ateşin giderekbüyüdüğü parmaklarımızın arasından sağa sola saçıldığı nı vs hayal ediyoruz

tamamladıktan sonra videoyu izliyoruz eğer ateş gerçekten hareket değişiklikleri yapmışa demeki siz evrendeki nesne ve insanlara etki edebilecek bir enerjiye sahipsiniz diğer bi söylenişide vücut ısınız dışarı dağıtacak kadar var eğer hiç bir şey olmuyorsa siz havas, büyü, reiki, meditasyon, çekim yasası ve daha birçok tekniği başaramazsınız ne sevgiliniz döner sizi yeniden sever, ne işsizliğinize son verebilirsiniz, ne hastalığınıza manevi recete yapabilirsiniz hep yerinizde sayarsınız

şimdi herkes iyice anlamışsa bir deneyin eğer yapamıyorsanız eksiğiniz nedir ve nasıl başarırsınız bu eksiği nasıl giderirsinizde maksatlarınızaulaşırsınız onları öğrenmek ve başarılı olmak isteyen varsa burada gün gün çalışmalar yapabiliriz

ustamdan öğrendiklerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com