![]() |
Ateşte Yürümek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ateşte YürümekATEŞTE KORKMADAN YÜRÜYEBİLİRSİNİZ ![]() Her zaman olaylara ve şartlara verdiğin tepkiler senin için biriciktir ![]() ![]() ![]() ![]() Yani; Düşüncelerin, duygularını, duyguların, davranışlarını oluşturur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elanor Rossvelt diyor ki; "Bugün yüzleşmediğiniz şeyler daha sonra tekrar karşınıza çıkar, genellikle başlangıçtaki şartlardan iki kat daha zor bir şekilde" Buna göre, yaşadıkların bağlamına göre değişir ![]() ![]() Potansiyelini doğru kullanabilmek için inanç sistemlerini doğru kullanmalısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni engelleyen inançlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni güçlendiren inançlar ![]() ![]() ![]() Değiştirmem Gereken inançlar ![]() ![]() ![]() Buna rağmen, Üstesinden gelemediğin, düşünce, duygu, davranış GEÇMİŞİN GÖLGESİ, varsa, mutsuzum, HUZURSUZUM, ben buyum demiyorsan, bütün bunlardan kurtulup, önünün, geleceğinin, aydınlanmasını istiyorsan, bize ulaşabilirsiniz ![]() HERŞEY SENİNLE BAŞLAR ![]() ![]() Güç ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|