![]() |
Toros Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toros ÜniversitesiSlogan: Eğitimin ötesinde yaşamın içinde Rektör: Prof ![]() ![]() Yeri: Bahçelievler Kampüsü , 1857 Sokak, No 12, Yenişehir 33140, Mersin Telefon: Tel: (0324) 325 33 00 İnternet Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Toros Üniversitesi kuruluş kanununun 23 Temmuz 2009 tarihinde resmi gazetede yayınlanmasıyla kurulmuştur ![]() Toros Üniversitesi’nin kurucu vakfı Mersin Eğitim Vakfı’dır ![]() ![]() ![]() Toros Üniversitesi, güçlü akademik kadrosu ve eğitim-öğretim programlarıyla geleceğin tasarımına katkıda bulunan, uluslararası düzeyde tanınmış bir üniversite olmayı amaç edinmiştir ![]() Toros Üniversitesi, insanlığa ve topluma hizmet ve sosyal sorumluluk bilincine sahip, ekonomik gelişme için elini taşın altına koyan dinamik bir üniversitedir ![]() ![]() Toros üniversitesi çağdaş toplumun gereksinimi olan alanlarda ve mesleklerde yurt içinde ve yurt dışında aranan mezunlar yetiştirmeyi amaçlar ![]() Toros üniversitesi’nin eğitim yaklaşımı ‘Eğitimin Ötesinde, Yaşamın İçinde’ olarak özetlenebilir ![]() Toros Üniversitesi’ni oluşturan fakülteler, yüksekokullar ve enstitüler aşağıdadır ![]() Akademik Birimler Fakülteler
![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
|