![]() |
2010 Kpss Sınav Tarihleri Açıklandı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2010 Kpss Sınav Tarihleri AçıklandıArkadaşlar hepinize hayırlı olsun KPSS için yeni tarih Lisans Eğitim Bilimleri Sınavı 31 Ekim'de yapılacak Güncelleme:24 Eylül 2010 17:02 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), yolsuzluk yapıldığı iddiaları ile iptal edilen sınavların yeni tarihlerini açıkladı ![]() ÖSYM tarafından bu pazar günü yapılması kararlaştırılan ancak daha sonra ertelenen ortaöğretim ve ön lisans mezunlarının gireceği Kamu Personeli Seçme Sınavı 28 Kasım'da gerçekleştirilecek ![]() 2010-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri Sınavı da 31 Ekim'de yapılacak ![]() Ertelenmesine karar verilen Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) ise 5 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilecek ![]() İptal edilen KPSS Eğitim Bilimleri Sınavıyla birlikte ÖSYM’nin ertelediği diğer sınavların tarihleri de belli oldu ![]() Buna göre Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı(KPDS) Sonbahar Dönemi başvuruları 4-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak Sınav ise 5 Aralık 2010 tarihinde yapılacak ![]() ![]() ![]() kaynak mynet haber |
![]() |
![]() |
|