|
|
Konu Araçları |
bilimlerifelsefi, eğitim, temeller, şarkısıkpss |
Eğitim Bilimleri-Felsefi Temeller Şarkısı;Kpss |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Bilimleri-Felsefi Temeller Şarkısı;KpssEğitim bilimleri Program Geliştirmede yer alan felsefi temeller için hazırlanmış olan bir şarkı çok yaratıcılar Eğitim sağlam karakterli insanlar yetiştirmeli, Maddi, manevi öğeler birlikte verilmeli, Evrensel, entellektüel klasik felsefi, Ele almalı seçme ve elit kişileri Daimi, daimi, daimi, daimi, Görülür realist takımın etkisi Daimi, daimi, daimi, daimi, Görülür realist takımın etkisi Konu alanı önemlidir, Kültürel mirası bize verir, Geleneksel değerlerin öğretimi gerçekleşir, Disiplini zorlamayı gerektirir, Öğretmen merkezli olur, okuma yazmayı öğretir Esasi, esasi, esasi, esasi, Görünür idealizmin realistik (etkisi) Esasi, esasi, esasi, esasi, Görünür idealizmin realistik (etkisi) İlerlemeci olmak istersen eğer, Pragmatik düşünmek temel değer, Öğrenci her zaman merkezde yer alır, Demokratik-sosyal hayat gerçek temel, İlerlemeci olmak istersen eğer, Pragmatik düşünmek temel değer, Öğrenci her zaman merkezde yer alır, Demokratik-sosyal hayat gerçek temel |
|