![]() |
Eski Türk Filmlerinden Seçmeler |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Eski Türk Filmlerinden SeçmelerTürk Sinemasından Seçmeler -Guzel oldugunuz kadar kustahsiniz da ![]() -Annecigim, ben bu amcayi cok sevdim ![]() -Bana annemi tekrar anlatir misin babacigim? Senin annen bir Melekti yavrum ![]() -Neden agliyorsun annecigim? Hayir yavrum aglamiyorum ![]() ![]() ![]() -Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadim, bunu anlamadin mi hala ![]() ![]() -Annen sen dogarken oldu yavrum ![]() -N'olur gercegi soyleyin doktor yasayacak miyim? -O kizla evlenirsen, seni mirasimdan mahrum, evlatliktan men ederim ![]() -Nayir Necla, n'olamaz ![]() -Hayir siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum ![]() -Tanrim, bu resim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Biz ayri dunyalarin insaniyiz ![]() -Aman tanrim, goremiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Goruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak ![]() ![]() -Hayir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bizim bu dunyada yasamaya hakkimiz yok mu be hakim bey abicim ![]() -Bu ses ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Vucuduma sahip olabilirsin ama ruhuma asla ![]() -Ustlendigin vazife cok muhim Kemal, bu gorevi layikiyla yapacagindan eminim ![]() -Ben kor bir gencim, hayatimi keman calarak kazanirim ![]() ![]() -Sen arkadasimin askisin ![]() -Sizi ebediyete kadar bekleyecegim ![]() -Lutfen haddinizi biliniz ![]() -Metanetinizi muhafaza ediniz ![]() ![]() -Tanrim ne kadar bedbahtim ![]() -Bana yillar once cilgincasina sevdigim bir kadini hatirlattiniz ![]() ![]() ![]() -Babanin kanini yerde koma ogul ![]() -Iste bana yazmis oldugun ask dolu mektuplar ![]() ![]() ![]() -Hayir Tamer ![]() ![]() ![]() ![]() -Fakirsin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Beni paranla satin alabilecegini mi sandin? -Bu resimdeki amca kim anne? -Sen kac yigidim, ben onlari oyalarim ![]() -Hayir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Biliyordum ![]() ![]() ![]() -Oh ne saadet ![]() -Yettim yigidim ![]() -Yavrum Istanbul sana neler etmis? -Saadet dolu yuvamiza kara bir golge dusurdun ![]() -Bizim gibi insanlar serefleri icin yasarlar, namuslari icin olurler ![]() ![]() -Ben artik yarim bir insanim ![]() -Cocugumun ameliyat parasi icin yaptim herseyi ![]() ![]() ![]() -Olmadi Neriman, yapamadim ![]() ![]() ![]() -Ben sirtimda tas tasir, yine seni okuturum yavrum ![]() -Soyleyemedim anne, babamin simitci oldugunu yine soyleyemedim ! -Son nefesimde herseyi itiraf etmek istiyorum ![]() ![]() -Demek askimiz bir yalandi ![]() -Parayla saadet olmaz evladim, bunu sakin unutma ![]() -Tanrim neden, neden ben! -N'allahim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
oceans_61
|
![]() TEŞEKKÜRLER BURCU GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM BU YAZIYI BİLE ZOR YAZIORUM GÜLMEKTEN |
![]() |
![]() |
|