![]() |
Reha Muhtar |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
Reha MuhtarHaber: Mahkumlar tünel kazarak kaçar ![]() ![]() ![]() R ![]() ![]() Haber: Bir okul müdürü cinsel tacizle suçlanir ![]() ![]() ![]() R ![]() ![]() ![]() Haber: Harika Avci kürtaj yaptirmistir ![]() R ![]() ![]() Alparslan Türkes'in cenaze töreninin oldugu gün sevgili Reha Muhtar Show Haber'de söyle konusur: Cenaze töreninde sayilari on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardi ![]() Reha Muhtar karisini bogarak öldüren adami programina çikariyor ![]() -Efenim, basiniz sag olsun ![]() Reha Muhtar anlamakta bazen güçlük çeker: -Dogustan kör oldugunuzu anladim da beyefendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? Reha Muhtar, canli yayinda serafettin Bey'le konusuyor ![]() -Sayin Serafettin Bey kardesim, siz orada var miydiniz, yok muydunuz, efenim? -Yoktum ![]() -Yoktum Diyorsunuz ![]() -Yoktum diyorum ![]() -Bak Serafettin sana bir daha soruyorum ![]() -Valla billa yoktum ![]() Yemin etmenize gerek yok efendim, size inaniyoruz ![]() -Vardim efendim ![]() -Peki Serafettin, siz demin yoktum diyordun, simdi vardim diyorsunuz ![]() -Yoktum dedim inanmadiniz, ne yapayim? -Ne yapacaginizi ben bilemem efendim ![]() ![]() -Hatirlamiyorum ![]() -Hatirlayiniz efendim ![]() ![]() ![]() Araya söz konusu film giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yine Reha Muhtar geliyor görüntüye: -Filmimizi izlediniz, Serafettin Bey ![]() -Galiba varmisim ![]() -Galiba ile olmaz efendim, emin misiniz? -Eminim ![]() -Öyleyse eminsiniz yani ![]() -Evet efendim, eminim ![]() -Serafettin Bey eminim diyorsunuz ama pek emin görünmüyorsunuz ![]() -Sayin Hamdi Bey iyi aksamlar efendim ![]() -Evet Hamdi'dir, Reha Bey ![]() ![]() -Hamdi diyorsun ![]() -Hamdi diyorum çünkü nüfus kagidimda öyle yaziyor ![]() -Ben nüfus kagidinizi sormuyorum efendim ![]() -Hamdi ![]() -Nasil yaziliyor? -He, a, me, de, i seklinde ![]() -Yani sahte olmayan isminiz Hamdi diyorsunuz ![]() -Benim sahte olan bir ismim yok ![]() -Ama demin sahte olmayan ismim Hamdi dediniz ![]() ![]() ![]() -Hayir Yesil degilim ![]() -Öyleyse size niye Yesil diyorlar? -Bana Yesil demiyorlar ![]() ![]() -Yani inkar ediyorsunuz ![]() ![]() -Ben sukut etmiyorum, konusuyorum ve Yesil degilim diyorum ![]() -Yesil degilim dediniz ama mosmor oldunuz ![]() ![]() -Sarardim çünkü ben Tanri'nin ogluyum ![]() ![]() -Ne oldu Hamdi Bey? Bir tuhaf konusuyorsunuz ![]() -Galiba delirdim ![]() ![]() -Geçmis olsun, Hamdi Bey ![]() ![]() ![]() Italya muhabiri Muhtar'a bildiriyor: Italyanlar Fatih Terim'e kurtarici anlaminda 'Salvatore' diyorlar ![]() ![]() ![]() Yani O'na kurtarici diyorlar, öyle mi? Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gördügünüz gibi sayin seyirciler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhtar cenaze haberi verir: Sali günü kilinacak Cuma namazindan sonra defnedilecek cenaze ![]() ![]() ![]() Kiz tecavüze ugramistir ![]() Ne yaptilar? O an nasil hissettiniz? Dagcilar donmak üzereyken kurtarilmistir ve Muhtar oldukça kisa bir soru sorar: Soguk muydu? Muhtar, mazluma akil verir: Peki siz sormadiniz mi sünnetçiye neden hepsini kestiniz diye? Kadin biçaklanmistir ![]() Sizi öldürebildi mi efenim? Bir yüzücü 350 tonluk bir gemiyi çekmistir ![]() Muhtar sorar: Nasil çekiyorsunuz gemiyi? Inanç meselesi ![]() ![]() Neyi hissetmem gerekir?Gemiyi mi? |
![]() |
![]() |
|