![]() |
Yalnızlığım Islandı |
![]() |
![]() |
#1 |
AnTikoR
|
![]() Yalnızlığım IslandıYALNIZLIĞIM ISLANDI… Kendimi de yanıma alarak çıktım bu kez yola,kendimden kaçmayı bıraktım bir yana! ![]() ![]() Dostum yağmur yalnız bırakmadı yine beni, çisil çisil salladı bereketli ellerini dostluğumuz belli olsun dercesine… Bilesin ki, kara saçlarım hep ıslak, yüreğime yağdığın ilk günden beri sevgili dost! ![]() ![]() Şehirler geçiyorum… Hepsi yakmış ışıklarını gülümsüyor bana… Ben de onlara selam gönderiyorum, biraz daha aydınlanarak alıyorlar selamımı… Bir de bakıyorum ki, gökyüzünde dolunay göz kırpıyor şehre ve bana… Hep böyle olurdu diyorum, yarım bırakmışlığımı tamamlıyorum, yarım kalmamak için… Acımı aşka katık etmeyi öğreniyorum yavaş yavaş… Kirpiğimin en titrek teline asıyorum hüznümü, ama düşmüyor hiç! Gözyaşlarıma yarenlik ediyor, iki sırdaş oluyorlar zamanla ve gözyaşım tutuyor hüznümün elinden, bırakmıyor ![]() Gözyaşlarımın donup kalması da hüzne yoldaşlığındandır… Gönül gözü gördükçe, korlar içinde yanıyor yürek! Kör olmayı dilemek kalleşçe geliyor ve direniyorum ![]() Zaman mı çok kötü diyorum yoksa kötü mü çok?! Anlatmaya çalışsam devrik cümleler dökülüyor dilimden, elim yüreğimde düşmemek için düşlüyorum… Anlatım bozukluğu mu yapıyorum yoksa bozukluğu mu anlatıyorum, anlatmaktan yoruluyorum, anlatamıyor muyum, bilemiyorum?! ![]() Her acıdan bir(bin) parça alan ben, tüm günahları ben işlemişçesine eziliyor, üzülüyorum… Öyleyse herkes bir kez iyi oluyorsa ben iki kez olmalıyım diyor,umuduma sarılıyorum… Umudum, yitirdiğimde yittiğim umudum! Bırakır mıyım bu kez seni?! Sımsıkı tutunuyorum… Yaşıyorum umudum var; umarım yaşıyorum yaşanılası ömrü… Kalbimin karası griye dönüyor, sonra maviye yelken açıyor… Kaçtığım bütün duraklardan teker teker geçiyorum ![]() Kaçamadıklarıma dönüyorum onca yalnızlığımla, yanlışlığımla, yanılmışlığımla… Dostum yağmur yalnız bırakır mı hiç?! “Hoş geldin” diyor ıslatıyor yalnızlığımı… Sırılsıklam oluyor yalnızlığım ![]() Doğan günün ışıltısı gözümde gök kuşağım oluyor, hüznümün yüzü gülüyor… AnTikoR
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() güzel antikor gayet güzel ![]() ![]() konu bütünlüğü, akıcılık harika ![]() ![]() ![]() bizimle paylaştığın için çok teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Her acıdan bir(bin) parça alan ben, tüm günahları ben işlemişçesine eziliyor, üzülüyorum… Öyleyse herkes bir kez iyi oluyorsa ben iki kez olmalıyım diyor,umuduma sarılıyorum… yüregine sağlık antikor
|