Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
salavati, şerife

Salavat_İ Şerife

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Salavat_İ Şerife

efendimiz aleyhisselam buyurdu

ismimi duyunca salavat getrimeyen insanların en cimrisidir ve acizidir

adımı duyunca salavat getirmeyen yüzü koyun sürünsün

3 kişi yüzümü göremiyecektir ana babasına isyan eden, sünnetimi terk eden,üzerime salavat getirmeyen

üzerime salavat getirilimeden hiç bir dua kabul olmazdua ile sema arasında bir engel vardır üzerime salavat getirilince engel açılır, dur yerine ulaşır

adımı duypda salavat getirmeyen bana cefa etmiştir

üzerime salavat getirirseniz ALLAH da siizn üstünüze salavat getirir

bana salavat getirin nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır

yeryüzünde Allahın vazifeli melekleri vardır onlar ümmetimin getirdikleri selamı bana ulaştırırlar

salavatı şerife dünya ve ahirette insanın derecesini yüceltironu büyük nur sahibi kılarkazancı en bol bir ticaret kayanağıdır, hep sayade Ehlulllah olmuşlardır

şeytanlar en çok ibadetlere el uzatır lakin salavatı şerife öle değildirona katiyyen dokunamazlarÇünki ruhaniyyet_i peygamberi salavatı şerife getirilen yerlerde bulunursalavatı şerife dünya ve ahiret işlerinin cümlesine kafidir salavatı şerefilerin en faziletlileri Cenabı Peygamberimizin öğrettikleridir

-Allah teala,Musa(as)ya

,bana hamd ediciler olmasaydı semadan bir damla yağmur indirmez, yerden de bir ne bat bitirmezdimey Musa, göz nurumun gözüne yakınlığından daha yakın olmamı istermisin

''isterim ya Rabbi''

''öyle ise Resulüm Muhammed(sav)'e çokca salavat getir'' buyurdu

Hazreti Musa(as) denizden geçeceği vakit asası ile denize on defa vurdu,fakat deniz ikiye ayrılmadı

Allah teala,Musa(as)^ya

''Muhammed ve ehl-i beytine salavat getir''buyurdu

Musa (as) salavat getirip asasını vurunca deniz ikiye ayrıldı

-ALLAH teala,yerşembe günü ikindi vakti,melekleri salavat-ı şerife getirenlerin ismini yazmak üzere yeryüzüne gönderircuma günü e gecesi salavat getirmeyi ihmal etmemelidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com