Salavat_İ Şerife |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Salavat_İ Şerifeefendimiz aleyhisselam buyurdu ismimi duyunca salavat getrimeyen insanların en cimrisidir ve acizidir adımı duyunca salavat getirmeyen yüzü koyun sürünsün 3 kişi yüzümü göremiyecektir ana babasına isyan eden, sünnetimi terk eden,üzerime salavat getirmeyen üzerime salavat getirilimeden hiç bir dua kabul olmazdua ile sema arasında bir engel vardır üzerime salavat getirilince engel açılır, dur yerine ulaşır adımı duypda salavat getirmeyen bana cefa etmiştir üzerime salavat getirirseniz ALLAH da siizn üstünüze salavat getirir bana salavat getirin nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır yeryüzünde Allahın vazifeli melekleri vardır onlar ümmetimin getirdikleri selamı bana ulaştırırlar salavatı şerife dünya ve ahirette insanın derecesini yüceltironu büyük nur sahibi kılarkazancı en bol bir ticaret kayanağıdır, hep sayade Ehlulllah olmuşlardır şeytanlar en çok ibadetlere el uzatır lakin salavatı şerife öle değildirona katiyyen dokunamazlarÇünki ruhaniyyet_i peygamberi salavatı şerife getirilen yerlerde bulunursalavatı şerife dünya ve ahiret işlerinin cümlesine kafidir salavatı şerefilerin en faziletlileri Cenabı Peygamberimizin öğrettikleridir -Allah teala,Musa(as)ya ,bana hamd ediciler olmasaydı semadan bir damla yağmur indirmez, yerden de bir ne bat bitirmezdimey Musa, göz nurumun gözüne yakınlığından daha yakın olmamı istermisin ''isterim ya Rabbi'' ''öyle ise Resulüm Muhammed(sav)'e çokca salavat getir'' buyurdu Hazreti Musa(as) denizden geçeceği vakit asası ile denize on defa vurdu,fakat deniz ikiye ayrılmadı Allah teala,Musa(as)^ya ''Muhammed ve ehl-i beytine salavat getir''buyurdu Musa (as) salavat getirip asasını vurunca deniz ikiye ayrıldı -ALLAH teala,yerşembe günü ikindi vakti,melekleri salavat-ı şerife getirenlerin ismini yazmak üzere yeryüzüne gönderircuma günü e gecesi salavat getirmeyi ihmal etmemelidir |
|