Kristal Piramit Enerjisi |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kristal Piramit EnerjisiKristal Piramit Enerjisi 2003 yılı Şubat ayında ellerimden akmaya başladı Bir öğrencim psikolojik ve ruhsal açıdan büyük bir çöküş içindeyken, ”elimden ne geliyorsa gelsin, hangi enerji en uygun enerjiyse o aksın” niyetiyle başladığım bir seans sırasında, hiç tanımadığım bir frekansın ellerimden aktığını fark ettim (Yazar: Korkut Keskiner) Daha sonra, bir çok Reiki master arkadaşımla bu enerjiyle ve bu enerji üzerine çalıştık Herkesin ilk izlenimi, bunun güçlü, arındırıcı, ferahlatıcı bir enerji olduğuydu Meditasyonlar ve kanallıklarla enerjinin bilgisi de oluşmaya başladı Adını, sembolünü, orijinini öğrendim Aslında akan kristal enerji Kristal enerjiyle ilgili bilgileri başta Steve Rother ve Group olmak üzere bir çok kaynaktan bulabilirsiniz Özel bir çağda, özel bir fonksiyonu olan, bütün paradigmayı değiştiren ve daha da değiştirecek olan bir enerji Piramit adı, enerjinin sembolü olan ve içinde o meşhur gözü de barındıran şeffaf piramitten, ve bazı çalışmalarda hastaların vücutlarının üzerine yerleştirilen piramitlerden geliyor Normalde, herkesin vücutlarında tabanları kalp çakra çizgisi üzerinde birleşen iki piramit var EMF’de bu piramitler aktive ediliyor Kristal Piramit’te genellikle sadece yukarıdaki piramit, üst benlikten, tanrı olan parçamızdan gelen bilgi ve enerjileri, çok daha güçlü ve temiz bir frekanstan almamızı sağlıyor Nasıl piramitin tepesinden dik açıyla gelen ışın aşağıya çok güçlü bir açılım ve güçle akarsa, Kristal Piramit de taç çakradan gelen her neyse, aşağıya onu birkaç kat güçlendirerek aktarıyor Kristal Piramit enerjisi şifa çalışmalarında da olumlu sonuçlar verse de aslında bir tekamül enerjisi Tekamülümüzü hızlandıran, özellikle ilahi rehberlik ve destek konusundaki tıkanıklıkları açarak psişik-spiritüel yeteneklerimizi hızla devreye almamızı sağlayan bir enerji Taç, 3 göz ve kalp çakraların aktivasyonu ile kullanabildiğimiz, ve kullanırken daha çok aynı çakralara ağırlık verdiğimiz bir enerji Cinsiyetsiz Genellikle spiraller şeklinde akan, beyaz-şeffaf-açık mavi tonlarında bir sıvı akışı olarak algılanan Kristal Piramit, sakin, kolay ve güçlü olmasına rağmen yumuşak hissedilen bir enerji Öğrenilmesi çok kolay Şimdilik tek hoca olan Korkut Keskiner, yani ben, uygun olan herkesi, tamamen ücretsiz olarak inisiye ediyorum Aslında reiki 3 seviyesi daha uygun, ama en az Reiki 2 seviyesinde enerji çalışmaları yapanlar bu enerjiye inisiye olabiliyorlar İleride dilerim bu da gerekli olmasın, ve herkes öğrenip uygulayabilsin Ama şimdilik, insanları yormamak için, bu çizgiyi çekmek gerekli Tamamen ücretsiz olarak öğrenildiği için, sadece bu enerjinin kullanıldığı şifa çalışmalarından ücret alınmamasını da umuyorum Kullanımı çok kolay “Kristal Piramit Enerjisi başlasın” diyorsunuz, başlıyor, “dursun” diyorsunuz, duruyor Hiçbir ritüeli yok, yüzükleri-bilezikleri çıkarmak, odayı temizlemek, rehberlerden yardım istemek filan gerekmiyor Her zaman ve her yerde uygulayabilirsiniz Enerjiyi uygularken vücuda dokunmanız tercih edilse de, şart değil, ışık-beden de denen merkabanın içinde kaldığınız müddetçe enerji akıyor Süre tamamen sizin inisiyatifinizde, çok kısa sürelerde toparlanmalar ve dengelenmeler oluyor, ama enerji aktığı sürece devam etseniz elbette çok daha iyi Şifada kullanılışı Reiki’ye çok benziyor Ellerinizi problemli bölgenin üzerine koyup enerjiyi başlatıyorsunuz Bitirmek istediğinizde Reiki’den farklı olarak “Kristal Piramit enerjisi bitsin” ya da “Kristal Piramit enerjisi dursun” demeyi unutmayın Demezseniz bir zarar oluşacağı için değil, enerji akmaya devam ederse, kanallık sizi bir süre sonra yorabileceği için Şifada kullanılışı çerçevesinde bir de acil ve/veya ciddi sorunları çözme yolu var Ağır bir baş ağrısı, veya kanser gibi ciddi sorunları şifalandırırken, bir elin ayası taç çakrayı kapatırken, diğer eli sorunun olduğu bölgeye koymanız hızlı ve derin bir şifa için çok çok yararlı Süre yine aynı, enerji aktığı müddetçe Önerilen günlük çalışma en az 5 dakika boyunca enerjiyi kendinize uygulamanız Ellerinizi vücudunuzun herhangi bir yerine koyabilirsiniz Ben genellikle simetrik bir denge yaratsın diye iki göğüsü ya da beynin iki lobunu tercih ediyorum, ama seçim sizin Ellerinizi nereye koyarsanız koyun, enerjiyi bütün bedene verdiğinizi imgeleyin 5 dakika minimum bir süre, ama genelde yeterli Bu süreyi uzatmaya çalışmak yerine, günleri hiç aksatmamaya çalışmak daha yararlı Bu çalışmalar, süreç içerisinde sizin de çok net bir şekilde gözlemleyeceğiniz gibi, kristal vibrasyonuna geçişinizi ve ruhsal gelişiminizi hızlandıracak ve kolaylaştıracak Enerjinin asıl geliş amacı ise yeni çocuklar İndigolar ve kristaller Çocuklarımızın hiç de memnun olmadıkları uygarlık düzeyimizle yaşadıkları uyumsuzluklarını, frajil yönlerini, denge ve sağlık sorunlarını bu enerjiyle mucizevi bir şekilde dengeliyoruz Uyku sorunlarından, yatak ıslatmaya kadar bir çok sorunlarını kolayca çözebiliyoruz Özellikle hiperaktif ve DES sorunu olan indigolarda, ve otizm sorunu yaşayan kristal çocuklarda gerçekten mucizeler yaşanıyor Bütün yapacağımız günde minimum 5 dakika boyunca çocuklarımıza Kristal Piramit Enerjisi vermek Dokunmak şart değil, yakın bir mesafeden de verebiliriz Başlangıçta çok kısa bir süre semptomlarda tırmanış olabilir, ama 21 günden sonra, mucizelere hazır olun |
|