Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yağı, şans

Şans Yağı

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şans Yağı

Yasemin Yağı
Küçük bir erkek kuvars kristali
Yeşil renk bir mum
Kişisel bir şans sembolünüz varsa çalışmada yanınızda bulundurun
Yeşil renk bir örtü – Tek renk olsun karışık renkler olmaz

Öncelikle bu yağı perşembe günü ay büyürken hazırlamanız önerilir bu şekilde enerjisi daha güçlü olacaktır Sakin bir yere geçin ve mumunuzu yakın Yeşil renk şansı çeken bir renktir ve mumun ateş elementi ile ilgili olmasıyla yeşil rengin enerjisinin bu şekilde çevrenize yayılmasını sağlayacaksınız Ancak mumunuz boyama mum olmasın gerçek yeşil mum olsun Mum 5 dakika kadar yandıktan sonra bir kağıda aşağıdaki niyeti yazın ” Büyük bir şansa sahip olmaya niyet ediyorum ve şansı hayatıma çekecek bir enerji alanı oluşturuyorum” Daha sonra kuvarsınızı elinize alın, ağzınıza yaklaştırın ve niyetinizi sesli olarak 8 kere tekrarlayın Bu kuvarsa niyetin yüklenmesi çalışmasıdır Yağınızı bir kaba alın ve içine kuvarsınızı koyun Üzerini yeşil bir örtüyle örtün ve mumun yanına koyun En az bir saat bu şekilde bekletin ve sonra mumu söndürebilirsiniz Arkasından bir gece boyunca taşınız yağın içinde kalacak şekilde yağı bekletin Ertesi gün taşı yağın içinden alın, yağınızı bir şişeye koyun ve sesli olarak 8 kere ” Bu yağ benim şans yağımdır ve hayatımın her alanında bana şans getirir'' deyin Daha sonra yağınızı şansı ne zaman hayatınıza çekmek isterseniz koklayabilirsiniz, aromatik yağ olarak buhurdanlık kullanarak yakabilir ve evinize enerjisinin yayılmasını sağlayabilirsiniz, mumlarınıza biraz sürerek mumları yakıp daha fazla şans enerjisini hayatınıza çekebilirsiniz Şans yağınız daha fazla şansı hayatınıza çekmeniz için etkili olsa da şans aynı bolluk – bereket gibi bir zihin durumudur ve bilinçaltınıza şanslı olduğunuz inancını girmeniz çok önemlidir Bunun için olumlamalar yapmanızı öneririm Kendinizi her durumda şanslı kabul etmeniz ve her olayda şanslı olduğunu noktaları görmeye çalışmanız da şansınızı arttıracaktır Lütfen yağınızı bir destekleyici olarak kullanın ve ne zaman hayatınızdaki şansı arttırmak
isterseniz enerjisinden faydalanın

Berna Özcan Demir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com